"І чути нічого не хотіла": Саша Бо зізналася, як ставиться до партнерських пологів

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська блогерка Саша Бо, яка показала зміни в зовнішності після пластики, заговорила про пологи. Зараз інфлюенсерка очікує на третю дитину, а її чоловік планує бути присутнім на пологах, хоча сама вона була категорично проти. Що змусило Сашу змінити свою думку - деталі на HOCHU.ua!

Блогерка зізналася, що раніше була противницею партнерських пологів. Саша Бо вважала, що ніколи цього не допустить, однак у стосунках із Платоном її позиція щодо цього змінилася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

А все тому, що обранець дівчини хоче бути присутнім поруч і хоча б морально допомогти їй у важкий період. Крім того, Платон є лікарем, тому зможе контролювати процеси як фахівець.

Донедавна я й чути нічого не хотіла про партнерські пологи, але Платон був категоричний. Сказав, що не може просто стояти в коридорі, поки я "страждаю". І що буде все контролювати, бо він і сам лікар. Каже, що дивитиметься за мною, за всіма лікарями і медсестрами, щоб зі мною добре поводилися. Тут я попливла і повністю змінила свою думку,

- поділилася Саша Бо.

"І чути нічого не хотіла": Саша Бо зізналася, як ставиться до партнерських пологів - фото №1

Крім того, блогерка не підтримує й ідею влаштовувати фотосесію під час пологів. За словами Саші, їй часто пишуть фотографи з такою пропозицією, але, сама вона не хоче романтизувати момент, в який відчуває сильний біль.

Що ближче дата ПДР, то більше пропозицій від фотографів зробити зйомку пологів. Можливо, я старомодна і не в курсі сучасних трендів. Можливо, я справляю враження людини, яка живе на камеру 24/7, але пологи - точно не те, що я буду романтизувати. Два попередні досвіди пам'ятаю дуже погано. Мені хотілося померти від болю. Єдине, чого я справді бажаю - це присутність Платона для підтримки,

- підкреслила інфлюенсерка.

"І чути нічого не хотіла": Саша Бо зізналася, як ставиться до партнерських пологів - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що  Саша Бо пережила викидень.  Блогерка довго не розповідала про цю драму свого життя.