Ляльковий посуд для дорослих дівчаток. Періс Гілтон випустила лінійку кухонного посуду (ФОТО)

Знаменитості
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Періс Гілтон, якій нещодавно довелося виправдовуватися за свого 10-місячного сина, поділилася з прихильниками новиною. Схоже, знаменитість надихнулася фільмом “Барбі”, тому що випустила власну лінійку кухонного приладдя в улюбленому кольорі головної героїні. Більше про новий проєкт Гілтон - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Світська левиця Періс Гілтон у своєму мікроблозі представила нову колекцію кухонного посуду. Він має гламурний вигляд, проте це не позбавляє його практичності.

Якщо ви не знали, що Гілтон любить поратися на кухні та має власне кулінарне шоу, гостями якого стають зірки шоубізнесу. І не дивно, що під час приготування страв, Періс має розкішний вигляд - за її словами, навіть у хатніх справах все має бути красивим. Саме це й надихнуло її створити власну колекцію гарного кухонного приладдя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До колекції увійшло понад 20 предметів, які виконані у рожевому кольорі. Гламурності їм також додає й форма - наприклад, дошки для м’ясних виробів мають форму серця.

Фото: @parishilton
Фото: @parishilton
Фото: @parishilton
Фото: @parishilton
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Періс Гілтон у гламурному образі сходила на інтерв’ю . Під час розмови вона поділилася подробицями другого сезону свого реаліті-шоу.

Фото: @parishilton