Олег Сенцов зізнався, що його підвищили, і попросив про допомогу: "Звертаюся до всіх небайдужих" (ФОТО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Відомий український режисер, письменник та військовослужбовець Олег Сенцов, який нещодавно отримав вже третє поранення на фронті, розповів, що віднедавна у нього додалося роботи.Каже, 2 місяці тому він пішов на підвищення і тепер має ще більшу відповідальність перед нашими бійцями та країною в цілому.

Про нову посаду Сенцов розповів сьогодні, 31 жовтня, на своїй сторінці у Facebook . Каже, тепер він - командир штурмової роти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім того, 47-річний військовий зізнався, що зараз знаходиться на лікуванні, а його рота тим часом боронить Авдіївку (на сьогодні це один з найгарячіших напрямків на передовій - ред.):

Поки знаходжуся на лікуванні, мої хлопці продовжують героїчно боронити Авдіївку. Це важке відчуття, коли ти у шпиталі, у безпеці, а вони під обстрілами у траншеї. Але я й звідси намагаюся бути корисним.

Оновлю трохи інформацію – я вже два місяці як командир штурмової роти, тому підлеглих і турбот стало набагато більше, ніж було раніше у взводі.

Олег Сенцов зізнався, що його підвищили, і попросив про допомогу: "Звертаюся до всіх небайдужих" (ФОТО) - фото №1
facebook.com/oleg.sentsov/

Новопризначений командир каже, тяжкі бої виснажили не лише наших військових, а й ресурсну базу. А потрібно зараз усілякого й чимало:

Щось згоріло, щось зламалось, щось втрачено під час бойових дій. Треба купувати: нові нічники, тепловізори, приціли, звичайні дрони та нічні, фпв, окопні РЕБ, майже всі автівки потребують ремонту і зимової гуми, та ще великий список нескінченних дрібниць.

Тому, звертаюсь за до всіх небайдужих за допомогою!

Для тих, хто готовий допомогти нашим військовим, український захисник у своєму дописі прикріпив посилання на Монобанку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що 19 жовтня стало відомо про третє осколкове поранення на фронті, отримане Сенцовим. На щастя, воно виявилося неважким. Відомо, що в липні цьогоріч він спершу отримав контузію і був шпиталізований до лікарні, а пізніше - того ж місяця - знову потрапив під обстріл. Тоді троє бійців його загону (включно з ним - ред.) дістали осколкові поранення. У лавах ЗСУ легендарний кінодіяч перебуває з квітня 2022 року. До того він був у київській ТрО.