Живе у вільному шлюбі та виховує сина: цікаві факти про Віку Маремуху — зірку "Супермодель по-українськи"

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вікторія Маремуха — українська модель, блогер, актриса та телеведуча. Популярною ця дівчина стала завдяки участі в шоу "Супермодель по-українськи", а тепер підігріває інтерес до своєї персони своїми вільними стосунками з чоловіком-французом. Цікаві факти з біографії та особистого життя Віки ви можете знайти у нашому матеріалі!

12 цікавих фактів з біографії Вікторіх Маремухи

Живе у вільному шлюбі та виховує сина: цікаві факти про ВікуМаремуха — зірку "Супермодель по-українськи" - фото №1

Вікторія Маремуха народилася 5 червня 1989 у селі Мартинівка, яке знаходить в Вінницькій області. Їй 34 роки. За знаком Зодіаку Віка Близнюки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Багатьох прихильників цікавлять, які ж параметри у цієї стрункої кралі. Зріст — 170 см, а вага 49 кг. Параметри фігури у Вікторії Маремухи такі: 88-60-88.

Живе у вільному шлюбі та виховує сина: цікаві факти про ВікуМаремуха — зірку "Супермодель по-українськи" - фото №2
Живе у вільному шлюбі та виховує сина: цікаві факти про ВікуМаремуха — зірку "Супермодель по-українськи" - фото №3

Ще в дитинстві Вікторія мріяла стати моделлю, однак батьки її бажання не розділяли. Ще однією перешкодою на шляху до подіуму був зріст Вікторії: у шкільні роки вона була нижчою за своїх однокласниць.

Здобувши середню освіту, Вікторія Маремуха поїхала підкорювати Київ. Там вона вступила на філологічний факультет, але незабаром зреклася цієї ідеї та влаштувалася на роботу. Впродовж 7 років Віка працювала менеджером у готельно-ресторанному комплексі, а потім влаштувалася асистентом викладача у Київському університеті культури та мистецтв. Однак про світ моди вона все ще продовжувала потайки мріяти.

Живе у вільному шлюбі та виховує сина: цікаві факти про ВікуМаремуха — зірку "Супермодель по-українськи" - фото №5

Популярність сама знайшла Віку. Одного дня на пошту їй прийшов лист з запрошенням на кастинг "Супермодель по-українськи". Як виявилося, друг Маремухи, Женя, заповнив за неї анкету. Згодом Віка стала учасницею популярного проєкту.

Шлях на проєкті для Вікторії теж був непростим. Учасниці не сприймали її серйозно. Однак Маремуха працювала над собою та змогла дійти до фіналу шоу "Супермодель по-українськи".

Живе у вільному шлюбі та виховує сина: цікаві факти про ВікуМаремуха — зірку "Супермодель по-українськи" - фото №6

Участь в відомому шоу принесла дівчині популярність. Після проєкту вона стала блогеркою та почала далі прокладати свій шлях на ТВ. Віку запросили зіграти в серіалі "Київ вдень та вночі". Там вона грала саму себе та дівчину Богдана Буше.

Живе у вільному шлюбі та виховує сина: цікаві факти про ВікуМаремуха — зірку "Супермодель по-українськи" - фото №7

Працювала Вікторія і ведучою. Вона вела ранкове шоу "Ранок з Україною".

У 2018 році Маремуха знову спробувала свої сили в акторській справі. Вона зіграла невелику роль Сніжани у серіалі "Виходьте без дзвінка".

Віка веде активний спосіб життя. Вона займається йогою. А ще модель боїться висоти.

Особисте життя Вікторії Маремухи — досить скандальна тема. Зараз вона в шлюбі з французом Луї, однак в них вільні стосунки. До такого рішення вони прийшли після зради чоловіка. Луї та Віка живуть у вільному шлюбі, де за попередньою взаємною згодою вони можуть мати романи з іншими партнерами. Така модель стосунків викликала справжній фурор та хвилю нерозуміння серед прихильників Віки, однак зірка стверджує, що так їй цілком комфортно і добре жити.

Живе у вільному шлюбі та виховує сина: цікаві факти про ВікуМаремуха — зірку "Супермодель по-українськи" - фото №8
Живе у вільному шлюбі та виховує сина: цікаві факти про ВікуМаремуха — зірку "Супермодель по-українськи" - фото №9

А ще Вікторія Маремуха мама! 7 вересня 2022 року вона народила сина Люка. За словами Віки, материнство ніяк не вплинуло на її бачення відносин з чоловіком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  11 цікавих фактів про Ольгу Куриленко. Виявляється, "дівчина Бонда" вміє стріляти, не моргаючи, і знає кілька мов.