Кейт Міддлтон відвідала симпозіум у яскравому костюмі та прикрасах принцеси Діани (ФОТО)

Знаменитості
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Принцеса Уельська з’явилась на публіці в елегантному штанному костюмі яскравого кольору. Образ Кейт Міддлтон доповнювали прикраси її покійної свекрухи. Більше про нещодавній вихід королівської особи - розповідаємо у цьому матеріалі на HOCHU.ua. Також нагадуємо й про іншу нашу статтю, в якій ми розкриваємо секрети стилю Кейт Міддлтон.

Вчора, 15 листопада, у Музеї дизайну у Лондоні відбувся Національний симпозіум Shaping Us. Захід організований Кейт Міддлтон та Центром раннього дитинства Королівського фонду. Про це пише Glamour.

Для свого виступу на публіці принцеса Уельська обрала фіолетовий костюм від Emilia Wickstead з колекції осінь-зима 2021, який складався з двобортного жакета та штанів. Доповнювали образ Кейт темно-сині замшеві туфлі на підборах від Gianvito Rossi та сережки принцеси Діани з сапфірами та діамантами. Своє волосся вона вклала легкими хвилями, а також зробила денний макіяж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, яке вбрання обирають жінки з королівських сімей. Саме з їх допомогою вони підкреслюють свій високий статус.

Фото: Getty Images