Володимир Зеленський розповів, в який цікавий спосіб зараз заспокоює та підтримує сім’ю (ВІДЕО)

Знаменитості
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми розповідали, яку музику слухає український президент. А цього разу поділимося цікавим способом, в який Володимир Зеленський підтримує сім’ю. До речі, він дуже простий й водночас дієвий - візьміть собі на замітку!

20 листопада на YouTube-каналі The Sun опублікували інтерв’ю з українським президентом Володимиром Зеленським. В ньому він зізнався, що жартує, якщо бачить, що завдяки цим жартам він може підтримати сім’ю.

Про це він розповів, коли журналіст запитав, чи все ще знаходить Володимир Зеленський час для гумору у найпохмуріші часи. “І чи допомагає вам це впоратися із ситуацією, у якій ви живете?” - додав інтерв’юер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами президента, він не може жити без гумору. Оскільки це одна з можливостей підтримати свою родину.

Тому що коли ти бачиш своїх дітей, ти хочеш їх підтримати. Вони сумують дуже сильно й іноді можуть плакати. І коли вони плачуть, ти сам плакати не можеш. Ти маєш бути сильним. І ти можеш навчити їх бути сильними. І коли ти хочеш підтримати своїх дітей чи свою дружину, а іноді й своїх батьків, коли тобі потрібно показати, що з тобою все гаразд, я жартую із цього приводу. Жарти справді допомагають,

- відповів Зеленський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше перша леді України розповіла, чи піде Володимир Зеленський на наступні вибори як кандидат у Президенти. Також дружина президента додала, що це питання для неї нині є надзвичайно непростим.

Фото: @zelenskiy_official