Як на сьогодні виглядає Олена Зеленська зблизька (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Нещодавно Мережу підкорили фото першої леді України, зняті крупним планом під час офіційного заходу. Який зараз вигляд має Олена Зеленська та що про неї говорять - усі подробиці на HOCHU.ua!

22 листопада в Києві відбувся сьомий Український жіночий конгрес, який підіймає тему гендерної рівності для органів державної влади, громадських організацій та медіа. Не дивно, що на такому заході перша леді була не просто запрошеною гостею, а й спікеркою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своїй промові перша Олена Зеленська зазначила, що українські жінки показують величезні результати в питаннях кар'єрного розвитку. Це також стосується і питань захисту країни, адже багато хто взяв до рук зброю і вирушив на фронт.

Дві красномовні цифри: за даними Кадрового центру ЗСУ, зараз у нас 43,5 тисячі жінок-військовослужбовців. Це майже втричі більше, ніж у 2014-му. Водночас 56% новостворених бізнесів за цей рік - це жіночі бізнеси. Мені здається, з цих цифр складається дуже виразна формула українського жіночого лідерства зараз. Наші жінки - захисниці. Уже не метафорично, а фізично,

- виступила Олена Зеленська.

Український фотограф Ян Доброносов поділився серією фотографій Олени Зеленської, знятих крупним планом. Знімки першої леді він опублікував у себе в Fecebook , продемонструвавши її емоції під час форуму.

Як на сьогодні виглядає Олена Зеленська зблизька (ФОТО) - фото №1
Фото: telegraf.com.ua/dobronosov.yan
Як на сьогодні виглядає Олена Зеленська зблизька (ФОТО) - фото №2
Фото: telegraf.com.ua/dobronosov.yan
Як на сьогодні виглядає Олена Зеленська зблизька (ФОТО) - фото №3
Фото: telegraf.com.ua/dobronosov.yan
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше перша леді України розповіла,  чи піде Володимир Зеленський  на наступні вибори як кандидат у Президенти. Дружина президента додала, що це питання для неї нині є надзвичайно непростим.

Головне фото: telegraf.com.ua/dobronosov.yan