Софія Стеценко зізналася, що думає про путіністів, які зіграли її рідню

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зірка серіалу "Свати" Софія Стеценко, яка зіграла роль маленької онуки Жені, згадала свій досвід роботами з акторами-путіністами. Де зараз 20-річна актриса і чим вона займається - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю OBOZ.UA мама Соні розповіла, що з початком повномасштабного російського вторгнення актриса не живе в Україні. Якийсь час вона перебувала в Празі, зараз уже рік живе в Торонто, а нещодавно ненадовго повернулася до Києва, щоб побачитися з близькими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Світлана Стеценко зізналася, що раніше в їхній родині всі говорили російською мовою. Проте з початком повномасштабної війни Соня перейшла на українську і мотивує маму це зробити.

Вдома ми завжди розмовляли російською, я закінчила школу, де викладання велося виключно цією мовою. Іноді, коли телефоную Сонечці, ненавмисно переходжу на російську, вона поправляє: "Мамо, рідненькою, будь ласка!

- розповідає мама актриси.

Сама Соня зараз навчається на актрису, а працює помічником на знімальних майданчиках і фестивалях. Свій досвід зйомок у популярному серіалі "Свати" вона згадує тепло, проте те ж саме не можна сказати про її колег. Адже більшість росіян, які знімалися разом із нею, відкрито підтримали російське вторгнення та геноцид українського народу.

Для мене "Свати" - це хороші спогади дитинства і дуже крутий досвід. Але коли починаю згадувати колег... Через повномасштабне вторгнення відчуття не дуже хороші, тому що російські актори, які грали головні ролі, підтримують кремлівську агресію,

- поділилася Соня Стеценко.

Софія Стеценко зізналася, що думає про путіністів, які зіграли її рідню - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше пропагандистський театр рф із зірками зі "Сватів" не пустили виступити в Ізраїлі. Місцеві ізраїльські активісти домоглися скасування виступу "Ленкома", оскільки театр відкрито підтримує агрусію проти України.