Донька продюсерки Наді Дорофєєвої натякнула на першу вагітність (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Донька популярної продюсерки та співзасновниці Pomitni Ірини Горової, здається, вагітна первістком! Як вона про це натякнула у своїх соціальних мережах - розповідаємо на HOCHU.ua.

На своїй сторінці в Instagram Наталя Горова опублікувала знімок, на якому видно її живіт, що помітно округлився. На кадрі в Stories дівчина позує в спортивному комплекті, де майка підкреслила зміни у фігурі. Судячи з того, що дочка Ірини Горової веде закритий спосіб життя, коментувати свою вагітність вона поки не поспішає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Донька продюсерки Наді Дорофєєвої натякнула на першу вагітність (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/natashka.gorovaya/

Варто зазначити, що сама Наталя не звикла ділитися з публікою особистим, тому не дивно, що заявляти на широку аудиторію про свою вагітність вона не стала. Втім, про своє заміжжя вона теж не говорила. Замість неї радісною новиною у 2022 році поділилася Ірина Горова. Відомо, що чоловік доньки популярної продюсерки має ліванське коріння.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що від шлюбу з Потапом Ірина Горова також виховує 15-річного сина Андрія. Цікаво, що в нещодавньому інтерв'ю підліток відкрито говорив про свою маму, проте тему стосунків із батьком ніби навмисно уникав .