"Нарешті ми це зробили": боксер В'ячеслав Узелков повідомив про заручини (ФОТО)

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український боксер, колишній інтерконтинентальний чемпіон та фітнес-тренер В'ячеслав Узелков потішив своїх прихильників щасливою новиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Популярний спортсмен заявив, що прощається з холостяцьким життям і знову стане сім'янином. Про кардинальні зміни в житті В'ячеслав розповів у своєму Facebook.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Окрім того, він вже встиг змінити статус у соціальній мережі. Зокрема, як бачимо зі світлини, тепер В'ячеслав більше не "неодружений", а "заручений".

Ми разом. Нарешті ми це зробили і ми разом і до кінця,

прокоментував заручини Узелков.

"Нарешті ми це зробили": боксер В'ячеслав Узелков повідомив про заручини (ФОТО) - фото №1

Однак, зауважимо, що поки невідомо, хто ж стане дружиною боксера. В'ячеслав за сімома замками приховує свою кохану. Він жодного разу не публікував світлин з нею. Цікаво, це повідомлення Узелкова про весілля не перша звістка про мрію В'ячеслава змінити свій сімейний статус. 2 роки тому він говорив, що у нього з'явилася нова кохана, а минулого року він навіть хотів одружитися, однак його планам завадила війна.

"Нарешті ми це зробили": боксер В'ячеслав Узелков повідомив про заручини (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як 57-річна Наомі Кемпбелл вперше виходить заміж. Це вже треті заручини знаменитості.