Внаслідок масштабної російської атаки під завалами загинула відома українська спортсменка

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відома українська футболістка Вікторія Котлярова (Чорновіл) стала жертвою російського теракту.  Внаслідок  обстрілу російськими ракетами по Києву 29 грудня загинула як спортсменка, так і її мама. Що про це відомо розповідаємо на HOCHU.ua!

Трагічну новину повідомили на офіційній сторінці Жіночого футболу України УАФ в Facebook. У дописі зазначено, що колишньої футболістки не стало у віці 27 років, напередодні Нового року. Разом із Вікторією загинула її мама Людмила, обидві вони опинилися під завалами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У січні 2024 року Вікторії Котляровій мало б виповнитися 28 років, проте російські загарбники продовжують цинічно обстрілювати мирні українські міста, забираючи життя нашого народу. Відомо, що ексфутболістка виступала за "Спартак" (Чернігів), "Атекс" (Київ) та "Ятрань" (Умань). Окрім того, раніше вона захищала кольори збірної Київського університету імені Бориса Грінченка.

29-го грудня у столиці внаслідок ворожого обстрілу рашистів разом з матір'ю Людмилою загинула колишня футболістка Вікторія Котлярова (Чорновіл).
Вічна памʼять...

– зазначено в дописі на Facebook.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що це був не останній масований російський обстріл. 2 січня рф також випустила безліч ракет у бік Києву та Харкову, руйнуючи не тільки будівлі, а й людські життя.