"Боже, якщо ти існуєш, віднови рівновагу!": українські селебритіс з болем реагують на ракетний обстріл Києва та Харкова (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Російський режим знову показав своє істинне обличчя, атакувавши десятками ракет Київ та Харків. Подробиці - в нашому матеріалі.

Страшно говорити, але російська армія запускала ракети групами у кілька хвиль. Президент України Володимир Зеленський вже повідомив про постраждалих та загиблих. На момент його звернення вже було відомо про чотирьох померлих. Українські знаменитості також встигли відреагувати на черговий прояв російської агресії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наталія Могилевська

Знаменита артистка в ніч обстрілу зауважила на важливості перебування в укриттях під час ворожих атак. Співачка написала:

Тримаємося! Не залишайте укриття!

Українські селебритіс реагують на ракетний обстріл Києва та Харкова (ФОТО) - фото №1

Володимир Дантес

Росіяни говорять путіну, що Україна не ворог росії. І на наступний день масово обстрілюють мирні міста. Все зрозуміло. Просто це нація, де всіх у дитинстві гвалтували хрещені батьки чи вітчим, батько, дядя. І при цьому на вухо, поки маленькі плакали, казали: "Ти мені не ворог. Люблю тебе",

- максимально гнівно відреагував співак.

Українські селебритіс реагують на ракетний обстріл Києва та Харкова (ФОТО) - фото №2

Злата Огнєвіч

Співачка в день обстрілу щемливо звернулася до Бога, в якого попросила, щоб випущені на Україну ракети повернулися туди, звідки їх випускали. Свій допис вона закінчила словом "нелюди", спрямованим на адресу російських окупантів.

Українські селебритіс реагують на ракетний обстріл Києва та Харкова (ФОТО) - фото №3

Alyona Alyona

Артистка розповсюдила фото руїн Києва і Харкова. Зірка написала, що у Харкові, на той постраждала 41 особа, ще одна людина загинула.

Українські селебритіс реагують на ракетний обстріл Києва та Харкова (ФОТО) - фото №4

Даша Квіткова

Блогерка розповіла, як пережила обстріл разом зі своїм 2-річним сином. Вона написала:

Друзі, дякую. З нами все добре, Лев зі мною і ми в паркінгу. Зараз такий вік, коли він вже розуміє, що є тривога, летять ракети, тому веде себе спокійно і слухається моїх порад. Бережіть себе.

Українські селебритіс реагують на ракетний обстріл Києва та Харкова (ФОТО) - фото №5

Євген Кот

Хореограф розповів, що їхній з вагітною дружиною будинок здригався від ударних хвиль. Танцівник зізнався, що вони навіть бачили вибухи та спалахи.

Українські селебритіс реагують на ракетний обстріл Києва та Харкова (ФОТО) - фото №6

Ілона Гвоздьова

Танцівниця, як і абсолютна більшість громадян ховалася від ударів в укритті. Вона показала, як провела страшні хвилини разом зі своїм сином, який збирав конструктор, задля того, аби відволіктися від стресу.

Українські селебритіс реагують на ракетний обстріл Києва та Харкова (ФОТО) - фото №7
Українські селебритіс реагують на ракетний обстріл Києва та Харкова (ФОТО) - фото №8

Григорій Решетнік

У себе в соцмережах ведучий на ранок після обстрілу написав, що між Україною та рф не буде домовленостей. Він наголосив, що  українці – незламна нація, яка боротиметься до кінця.

Українські селебритіс реагують на ракетний обстріл Києва та Харкова (ФОТО) - фото №9

Джамала

Переможниця Євробачення 2016 розповсюдила світлину палаючих руїн. До кадру вона додала сумні емодзі.

Українські селебритіс реагують на ракетний обстріл Києва та Харкова (ФОТО) - фото №10
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як як українські зірки відреагували на масовану атаку по Києву. Наймолодшій постраждалій дитині – 11 років, найстаршій жертві – 65.