Справжній ідеал: хто така Емілі Пеллегріні, про яку мріє кожен чоловік на планеті (ФОТО, ВІДЕО)

Знаменитості
538
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Останнім часом в Мережі шаленої популярності набирає акаунт моделі Емілі Пеллегріні. Можна сказати вона, в буквальному сенсі, зводить чоловіків з розуму і завдяки своїй медійності вже заробила багато грошей.

Далеко не  всім відомо, але Емілі в реальному житті не існує. Вона була згенерована штучним інтелектом, задля привертання уваги чоловіків. Дуже цікаво, що на неіснуючу людину, за невеликий проміжок часу підписалося понад 150 тисяч користувачів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Історія створення Емілі доволі цікава. Її розробник задав запит у чат GPT про те, про яку жінку мріє середньостатистичний чоловік. Отримавши дані він згенерував найбажанішу дівчину для середньостатистичного чоловіка.

Я запитав в чаті GPT, про яку дівчину мріє середньостатистичний чоловік, і там було написано, що з каштановим волоссям і довгими ногами, так що я зробив її саме такою, як там було написано,

- зізнався творець Емілі в коментарі  Daily Mail.

Першими постами у профілі цифрової красуні стали спільні кадри з іншими вигаданими дівчатами. До прикладу, із псевдо фітнес-моделлю Гейлі Лопез. Восени в мережі активно розповсюджувалися фото Гейлі у формі Маямі Долфінс та на стадіоні Hard Rock. Ці знімки збирали тисячі лайків.

Чоловік каже, що Емілі зацікавила дуже впливових персон. Багаті прихильники твердо переконані, що красуня- модель існує в реальному житті. Зауважимо що еротичний контент Емілі, яка "публікує" відверті світлини разом зі своїми іншими згенерованими подругами, допоміг зібрати її розробнику 10 тисяч доларів.

Це дуже різні люди, які з нею зв'язуються. Через прямі повідомлення в Instagram з нею зв'язуються дійсно відомі люди, такі як футболісти, мільярдери, бійці ММА і тенісисти,

- резюмував чоловік.

На фоні успіху 23-річної Емілі розробник вирішив створити і її старшу сестру — не менш штучну 24-річну Фіону, яка теж ніби живе в Лос-Анджелесі. Для псевдомоделі було створено сторінку на OnlyFans з еротичним контентом. Instagram Фіони вже налічує 40 тисяч підписників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що  модель-трансгендер стала найкрасивішою жінкою Португалії.  Показуємо, як вона виглядає.