Вперше в історії конкурсу: на "Міс Америка-2024" перемогла військова красуня (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки українська дружина військового  бореться за престижну нагороду на "Місіс Світ-2023", в США відбувся фінал конкурсу "Міс Америка 2024". І, що цікаво, вперше за історію конкурсу, перемогу здобула 22-річна військова. Що про це відомо – розповідаємо на HOCHU.ua!

У неділю, 14 січня, в Орландо відбувся конкурс "Міс Америка 2024". Переможницею на ньому стала молодша лейтенантка Військово-повітряних сил США і магістрантка програми публічної політики Гарвардської школи Кеннеді Медісон Марш. В результаті голосування 22-річна дівчина отримала національний титул, представляючи штат Колорадо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За традицією, корону намагалися отримати 51 дівчина. 50 з них представляли свій штат, а 51-ша – була представницею округу Колумбія. В цілому конкурс тривав три дні.

Відомо, що учасниці проходили різні етапи, починаючи з дефіле, в тому числі в купальниках, та закінчуючи підняттям на обговорення суспільно важливих тем. В останньому, до слова, Медісон Марш розповіла власну історію того, як вирішила стати військовою, а під час обговорення важливих тем – висловилася про популяризацію наркотиків в Америці. Тоді ж переможниця розповіла чуттєву історію, як від раку підшлункової залози померла її мама.

Вперше в історії конкурсу: на "Міс Америка-2024" перемогла військова красуня (ВІДЕО) - фото №1
Фото: instagram.com/missamerica
Вперше в історії конкурсу: на "Міс Америка-2024" перемогла військова красуня (ВІДЕО) - фото №2
Фото: instagram.com/missamerica
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ангеліна Усанова відверто зізналася, чому їй  не вдалося увійти в топ-20  престижного конкурсу Міс Всесвіт-2023. Дівчина прямо відповіла, що основне питання у грошах.