Хто така Катерина Полтавська та чим вона займається? Цікаві факти про молоду дружину Остапчука

Знаменитості
1 249
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Хто така Катерина Полтавська
Фото: instagram.com/poka.tya/

Розповідаємо цікаву інформацію про третю дружину відомого шоумена

Ви напевно хоч раз чули про цю молоду дівчину, яка підкорила серце ловеласа Володимира Остапчука та стала його третьою дружиною. Катерина Полтавська досить активно веде Instagram та за час свого медійного життя навіть встигла вляпатись в гучний скандал з працівницею МОН. Однак про її біографію майже нічого не відомо. Попри це нам вдалося віднайти кілька цікавих фактів про Катю. Читайте!

Сьогодні Катерина Полтавська відзначає день народження. Третій дружині Остапчука виповнюється 24 роки. З нагоди цього свята пропонуємо вам трохи більше про неї дізнатись!

Цікаві факти з біографії Катерини Полтавської

Молода дружина Остапчука, фото
Фото: instagram.com/poka.tya/

Катерина Полтавська народилася 24 червня 2000 року. Вік — 24 роки. Знак Зодіаку — Рак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За освітою Катерина — журналіст. Дівчина працювала project-менеджером та була SMM-менеджером у салоні краси PIED-DE-POULE.

Скільки років третій дружині Остапчука, фото
Фото: instagram.com/poka.tya/

Зараз дівчина разом зі своїм коханим Остапчуком працює над шоу "Мекнув, питайте". Також в неї є салон лазерної епіляції в центрі Києва "Bizu, Kati".

Катя любить готувати. У своєму Instagram дівчина частенько хизується стравами, якими балує свого зіркового чоловіка, а також ділиться рецептами.

Катерина Полтавська показала, чим годує Остапчука, фото
Фото: instagram.com/poka.tya/

Разом з Остапчуком Катерина жила в елітному столичному ЖК "Tetris Hall", який знаходиться в центрі столиці. Полтавська часто публікувала відео та фото з цього місця. Але влітку 2024 року подружжя вирішило переїхати в славнозвісний будинок Остапчука, який він будував з третьою дружиною.

Зріст Каті — 168 см, вага коливається від 50 кг до 54 кг. Попри те, що Катерина часто жартує, що не любить спорт, в неї дуже гарна та струнка фігура. Дівчина неодноразово хизувалася своїм пресом та показувала, як займається спортом з Володимиром.

Скільки важить Катерина Полтавська
Фото: instagram.com/poka.tya/
Третя дружина Володимира Остапчука показала фігуру, фото
Фото: instagram.com/poka.tya/

У січні Катерина Полтавська влаштувала зустріч з прихильницями. На подію прийшли понад 20 дівчат.

Відомо, що Катерина Полтавська та Володимир Остапчук вже разом приблизно два роки. Пара одружена, однак точної дати їх весілля та фотографій з церемонії знайти неможливо. Подейкують, що кохані розписалися 22 лютого 2023 року.

Хто третя дружина Володимира Остапчука, фото
Фото: instagram.com/poka.tya/
Катерина Полтавська та Володимир Остапчук, фото
Фото: instagram.com/poka.tya/
Особисте життя Катерини Полтавської
Фото: instagram.com/poka.tya/

Цікаво, що Катерина Полтавська не приховує того, що до стосунків з відомим телеведучим вона була незаймана . Тож, Володимир Остапчук — її перший чоловік у всіх сенсах цього слова.

Скільки заробляє Катерина Полтавська — невідомо. Але у дівчини є непоганий дохід, адже вона власниця салону краси та медійна людина, яка нерідко рекламує щось на своїй сторінці. Однак забезпеченням сім’ї займається Володимир Остапчук — про це Катя не раз говорила. А ось вона час від часу тішить коханого недешевими подаруночками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  цікаві факти про INGRET  — фіналістку нацвідбору на Євробачення. Вона набила тату в 13 років та дійшла до фіналу в "Голосі країни".