Донька Моніки Беллуччі показалася в компанії хлопця-красеня (ФОТО)

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Старша донька знаменитої акторки та моделі Моніки Беллуччі,  та актора Венсана Касселя Дева, яка приголомшила схожістю із зірковою мамою,  потішила підписників кадрами зі своїм хлопцем, італійським актором та моделлю Саулом Нанні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відповідні світлини Дева розповсюдила на своєму офіційному акаунті у  Instagram . Як стало відомо, пара разом побувала на тижні моди у столиці Франції (Парижі).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З кадрів бачимо, що 19-річна модель для свого образу обрала красивий бежевий тренч, чорну сумочку, чоботи  на підборах під колір сумки. Щодо її обранця, то він одягнув красиве  коричневе пальто, чорну сорочку та штани того ж кольору.

Як бачимо, закохані не соромляться показувати свої взаємні почуття. На публіці пара трималася за руки та ніжно обіймалася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Моніка Беллуччі підтвердила роман із легендарним кінорежисером Тімом Бертоном і публічно зізналася обранцеві в коханні. Артистка заявила, що зустріч із Тімом зробила її по-справжньому щасливою.