І слід простив: як живе колись знаменита телеведуча та модель Інна Цимбалюк (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

38-річна модель та телеведуча Інна Цимбалюк зникла з українського ТБ більш ніж 10 років тому. Де зараз знаходиться колишня знаменитість – дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Як виявилося, Інна перебралася до рф, в Москву.Там Цимбалюк вийшла заміж за російського підприємця. Варто зауважити, що жінці хоч і не вдалося стати відомою в рф, однак, спираючись на тамтешні ЗМІ, в Інни лишилися у власності деякі статки. Про це повідомляє видання OBOZ.UA.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що наразі Цимбалюк мешкає з дочкою-другокласницею у Франції. 38-річна ексзірка жодним чином не висловлюється про війну. Вона дружить з росіянами, які підтримують геноцид українців.

Нагадаємо, що Інна Цимбалюк родом з Чернівців. Її батько Анатолій Цимбалюк керував туризмом у Чернівецькій області, мати Лариса Цимбалюк вчителювала в школі.

Із самого рання Інна  брала участь у різноманітних конкурсах краси. У 2006-му році їй вдалося отримати першу сходинку на всеукраїнському конкурсі "Міс Україна-Всесвіт" і отримати можливість боротися за звання "Міс Всесвіт". Тоді їй вдалося увійти до 20-ки кращих.

І слід простив: як живе колись знаменита телеведуча та модель Інна Цимбалюк (ФОТО) - фото №1

Після вдалого модельного успіху, Цимбалюк стала телеведучою в різних телепрограмах: від політичних – і до розважальних. Пізніше Інна стала акторкою та з’являлася на російських і українських екранах.

Варто відзначити, що Інна Цимбалюк до 2012 року не говорила про своє особисте життя, однак того року вона вийшла заміж за російського багатія Ігоря Пестрикова, який був  старший дівчину  на 18 років. Їхній союз став можливим лише завдяки тому, що палкий прихильник путіна, артист Олександр Буйнов, з яким Цимбалюк познайомилася під час шоу "Зірка+зірка".

І слід простив: як живе колись знаменита телеведуча та модель Інна Цимбалюк (ФОТО) - фото №2

Цікаво, що у своїх соцмережах 38-річна модель українського походження не показує свого офіційного чоловіка. Інна воліє виходити в люди лише з донькою та подругами. Нині ж Цимбалюк мешкає з дочкою у Франції. Саме в цій країні їхня дитина минулого року пішла до школи.

Щодо батька малюка, то на своїй батьківщині, в росії, він не дуже бажана людина. Про Ігоря Пестрикова в російській пресі пишуть таке: "досить одіозна, конфліктна постать, що ніколи не любила навіть найменшого розголосу", "становище Ігоря Пестрикова дуже нестабільне – проблеми скрізь". росЗМІ часто називають Ігоря беззаконником.

Річ іде про випадок, коли підприємець, у стані алкогольного сп’яніння бігав із зброєю біля одного з нічних клубів столиці росії. Чоловіка затримала поліція, однак він не зробив ніяких висновків з інциденту.

І слід простив: як живе колись знаменита телеведуча та модель Інна Цимбалюк (ФОТО) - фото №3

Зазначимо, що Інна Цимбалюк висловлювала свою позицію щодо війни в Україні два рази. Перший раз був резонансний тим, що вона розповсюдила світлину з українською молитвою, однак закрила пост для коментарів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що нібито Максим Галкін виїхав з Ізраїлю. Відомо, де зараз перебуває комік.

ФОТО: OBOZREVATEL