Найспортивніша співачка України: 9 цікавих фактів про СолоХу

Знаменитості
551
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

СолоХа — дуже популярна та неймовірно таємнича українська співачка, яка не любить розголошувати особисту інформацію. Однак редакції HOCHU.ua таки вдалося знайти кілька цікавих фактів з біографії зірки, яка неочікувано підтримувала Остапчука та Позитива у скандалі щодо "10 з 10". Читайте!

9 цікавих фактів з біографії СолоХа

Найспортивніша співачка України: 9 цікавих фактів про СолоХу - фото №1

Своє справжнє ім'я СолоХа не розголошує. В Мережі шириться інформація, що зірку звуть Тереза Балашова, однак підтверджень цьому немає. Відомо, що вона родом з Одеси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дата народження зірки теж невідома. Довгий час СолоХа приховувала свій вік, однак в інтерв'ю "Слава+" у 2022 році зізналась, що їй 36 років. Отже, цього року співачці виповниться 38 років.

Найспортивніша співачка України: 9 цікавих фактів про СолоХу - фото №2

СолоХу виховувала бабуся. Її батьків позбавили батьківських прав. Зірка не часто говорить на цю тему, однак пригадує, що в дитинстві батьки покинули її. В дорослому віці вона змогла пробачити рідним, але біль забути не вийшло.

Кар'єра співачки почалася у 2010 році, коли вона стала лауреатом премії "Кришталевий мікрофон". До 2015 року СолоХа виступала під псевдонімом Тереза Франка та працювала з продюсером Володимиром Бебешко. А після закінчення контракту продовжила свій шлях самостійно.

Найспортивніша співачка України: 9 цікавих фактів про СолоХу - фото №3

Особисте життя СолоХи — тема теж дуже цікава та таємнича. Зірка приховує свого чоловіка та пояснює це тим, що він працює в правоохоронних органах і не любить публічність. Прихильники вважають, що її чоловік — це бізнесмен Юрій Балашов.

Весною 2022 року СолоХа пережила викидень. Зірка втратила дитину на третьому місяці вагітності через стрес на тлі повномасштабної війни.

Найспортивніша співачка України: 9 цікавих фактів про СолоХу - фото №1
Найспортивніша співачка України: 9 цікавих фактів про СолоХу - фото №2

У СолоХи є двоє дітей. Старшу доньку звуть Аріана, а молодша, яка народилася осінню 2023 року, має незвичайне ім'я Євлалія.

Солоху нерідко порівнювали з Ольгою Поляковою. Обидві співачки дуже екстравагантні та зовнішньо схожі. На фоні цього навіть стався скандал. У 2022 році Полякова брала участь в грузинському шоу "Танці з зірками" та виступила в образі Солохи з мюзиклу "Вечори на хуторі поблизу Диканьки". СолоХа сказала, що Оля скопіювала її та розкритикувала виступ наступними словами: "Який жах! Чому я це побачила? Їй до Солохи більше гнучкості та легкості, як мінімум! Мама покаже тобі, бабцю, чиї чари сильніше. Це вже ти перейшла межу...І кокошник не допоможе".

Найспортивніша співачка України: 9 цікавих фактів про СолоХу - фото №7

А ще в СолоХи неймовірно спортивна фігура. В листопаді 2019 року вона отримала звання "Найспортивніша співачка України за Книгою Рекордів". Артистка професійно займається бодибілдингом.

Найспортивніша співачка України: 9 цікавих фактів про СолоХу - фото №4
Найспортивніша співачка України: 9 цікавих фактів про СолоХу - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  11 цікавих фактів про Тараса Цимбалюка. Український актор любить оселедець під шубою, футбол та блондинок.