Олена Мозгова шокувала зізнанням, що колишній чоловік підіймав на неї руку

Знаменитості
1 169
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська продюсерка Олена Мозгова, яка висловилася про найкращу артистку України , шокувала прихильників відвертим зізнанням. Виявилося, якийсь час вона була жертвою жорсткого абьюзу. Що саме про це відомо – дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У своєму дописі на Facebook Олена Мозгова розповіла, що колишній чоловік підіймав на неї руку. Щоправда, зірка не стала уточнювати про які саме її стосунки йде мова. Але, відомо, що донька легендарного композитора заміжня вже вчетверте. Першим їх чоловіком був хокеїст Валентин Олецький, другим – чоловік, на ім'я Дмитро, третім — відомий співак Олександр Пономарьов. Зараз Мозгова одружена з Девідом Аксельродом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вдаватися в деталі Олена не стала, тому більше про такий її досвід публіці невідомо. Але, зірка підкреслила, що вирішила поділитися власною історією, аби інші дівчата не повторювали її помилок та негайно йшли від чоловіків, які дозволяють собі проявляти фізичну грубість.

Мені надіслали одну історію і запитання – як бути... Хочу вам сказати, що жити з чоловіком, який вас принижує і б'є – не можна! Я прожила з таким чоловіком багато років і можу сказати, не відкладайте на завтра свій демарш! Тікайте і робіть нове життя, як би це не було важко,

– розповіла Олена Мозгова.

Олена Мозгова шокувала зізнанням, що колишній чоловік підіймав на неї руку - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олена Мозгова  показала могилу свого легендарного тата,  композитора з незрівнянним талантом. Микола Мозговий спочиває на Байковому кладовищі. Жінка зазначила, що її батько обожнював осінь.