Авторка того самого “Гопака”: 11 цікавих фактів про Юлію Лущинську

Знаменитості
974
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Юлія Лущинська фото
instagram.com/julia_lushchinska

Все, що потрібно знати про Юлію Лущинську

Ви точно мали чути вірусний трек “Гопак”, який заполонив усі соцмережі декілька місяців тому. Його авторкою є Юлія Лущинська, якій довелося зіштовхнутися з хвилею хейту через свої вокальні здібності та репертуар пісень. Хто ж вона така? Цікаві факти з особистого життя та біографії Юлії ви знайдете далі в нашому матеріалі!

11 цікавих фактів з біографії Юлії Лущинської

Співачка Юлія Лущинська фото
instagram.com/julia_lushchinska

Юлія Лущинська народилась 6 червня 1998 року в Дніпрі. Вік — 25 років. Знак Зодіаку — Близнюки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Юля одружена. Чоловіку 27 років. За словами співачки, він не публічна людина, тож його обличчя на фото вона намагається усіма силами приховувати.

Юлія Лущинська та її чоловік
instagram.com/julia_lushchinska
Юлія Лущинська з чоловіком фото
instagram.com/julia_lushchinska

До вагітності вага Юлі складала 55 кг. А зріст зірки — 158 см.

Юлія Лущинська фігура
instagram.com/julia_lushchinska

За освітою Лущинська юрист. Вона закінчила Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ. Також вона має освіту актриси.

У світ шоубізнесу Лущинська потрапила, коли їй було 18 років. Вона випустила понад 15 пісень та 10 кліпів.

Лущинську також можна було побачити в багатьох телесеріалах. Вона грала епізодичні ролі в “Вбивство за розрахунком”, “Сліпа”, “Добрий лікар” та ще в багатьох стрічках.

Юлія Лущинська — учасниця багатьох ТВ-шоу. Вона брала участь в шоу “Х-Фактор”, “Караоке на майдані”, “Дешево і сердито” та “Супер мама”.

16 грудня 2023 року Юля стала мамою. В співачки народилась донька.

Юлія Лущинська - фото з пологів
instagram.com/julia_lushchinska

Дівчина говорить, що в неї чудова сім'я. Мама Вікторія стала переможницею проєкту “Супер мама”, а тато Слава бореться з раком. Також у Юлі є сестра Катя, яка займається кінним спортом.

Юлія Лущинська - фото з сім’єю
instagram.com/julia_lushchinska

За словами дівчини, вона стикнулась з найбільш масовим хейтом. Багатьом українців пісня “Я танцюю гопака” не припала до душі, як і сам образ Юлі. Однак співачка вирішила не тільки не звертати на це увагу, а навіть монетизувати негатив, який ллється в її бік. 

Також Юля активно розвиває свої соцмережі. А ще вона навчає людей блогінгу — дає консультації та займається наставництвом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не пропустіть 14 цікавих фактів про українського блогера Діму Варварука. Він назвав сина Хайп та поставив рекорд України.