Дружина Віктора Павліка пожалілася, що її мамі вже три рази відмовили у нарахуванні пенсії (ФОТО)

Знаменитості
913
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дружина Віктора Павліка Катерина Реп'яхова
Фото: instagram.com/repyahovakate

Блогерка заявила, що її мама працювала більшу частину свого життя

Обраниця популярного українського артиста Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка судиться зі своїм батьком, розповіла що її мама ніяк не може отримати законно зароблену пенсійну виплату. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, у себе в Instagram Stories Катерина розповіла, що її мамі вже втретє відмовили у нарахуванні пенсії. При цьому, жінці вже 62 і вона є людиною пенсійного віку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Блогерка поділилася цією нерадісною новиною з підписниками. Вона запитала у фоловерів їхню думку стосовно того, чому її найрідніша людина залишилася без уваги.

Мою маму сьогодні засмутила одна новина. Їй втретє відмовили…Як думаєте, в чому? Мамі 62 роки і у неї немає пенсії. Хоча вона працювала більшість життя. Мамі три рази відмовили в пенсії, тому що весь час їм чогось не вистачає. Цього разу не вистачає печатки, яку мали б поставити 1985 року у відділені народної освіти. Моя мама – вчитель математики,
- резюмувала медійниця.
Мама Катерини Реп’яхової
Фото: instagram.com/repyahovakate
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як молода дружина Віктора Павліка відверто зізналася, чи спілкується з його донькою. Катерина Реп'яхова заявила, що не хоче влазити в сімейні стосунки, а Віктор Павлік та його донька не проявляють ініціативи, щоб спільно провести час разом.