Розчулила Мережу до сліз: ведуча Євробачення-2023 з'явилась на премії SAG Awards з сумкою, яку створила її 9-річна донька (ВІДЕО)

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ханна Веддінгем, фото
Getty Images

Це, безумовно, наймиліший момент на церемонії SAG Awards 2024

Відома англійська акторка та співачка Ханна Веддінгем, яка у 2023 році була ведучою спільного українсько-британського Євробачення, з'явилася на червоній доріжці церемонії нагородження премії Гільдії кіноакторів США із незвичайним аксесуаром — сумочкою, яку зробила її донька. Кітті. Відео, на якому 49-річна зірка розповідає про цей унікальний картонний виріб від маленької дизайнерки, розчулило Мережу до сліз.

Ці кадри розповсюджуються, зокрема, в Х (колишній соцмережі Twitter). Там відео з Веддінгем переглянули понад 5,5 млн інтернет-користувачів за добу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На премію SAG Awards 2024 Веддінгем завітала як номінантка в категорії "Найкраща жіноча роль у комедійному серіалі" за гру в популярному серіалі "Тед Лассо". З цієї нагоди вона обрала червону мерехтливу сукню з відкритими плечима. Доповненням до образу стали срібний перстень і браслет. Проте, незаперечною зіркою цього гламурного наряду була картонна сумочка від маленької Кітті.

На аксесуарі можна побачити малюнки та слово "epic" (епічний), написане впоперек. Клатч має прямокутну форму з отвором зверху та білою паперовою ручкою.

Моя дочка хотіла зробити свій внесок, тому вона зробила мені сумку. Вона сказала мені: "Знаєш, мамо, тобі не потрібно... тобі не потрібно її брати". А я відповіла: "Ні, вона піде зі мною на червону доріжку". Уявіть, мій стиліст такий: "Чекай, що?"... Мені подобається, як дочка сказала: "Мамо, ця сумка пасує до всього і ні до чого,
— розповіла Ханна.
Ханна Веддінгем 2024, фото
Getty Images

Нагадаємо, Ханна Веддінгем була ведучою Євробачення-2023, яке проходило у Ліверпулі від імені України. Компанію акторці на сцені складала, зокрема, відома українська співачка Юлія Саніна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть найкращі чоловічі образи з червоної доріжки SAG Awards 2024. Ми зібрали стильні вбрання знаменитих красенів, в яких вони позували фотографам.