Олена Зеленська пояснила, чому не долучилась до публічних привітань чоловіка з іменинами: що про це відомо (ВІДЕО)

Знаменитості
1 708
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Олена Зеленська 2024, фото
Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді України вперше утрималась від публічних привітань з нагоди Дня народження Володимира Зеленського

Олена Зеленська, яка раніше вражала елегантністю під час зустрічі з королевою Камілою, дала інтерв’ю британському журналісту. В ньому вона пояснила своє рішення не поздоровляти цього року свого чоловіка з Днем народження в соцмережах.

Нагадаємо, що 25 січня Володимиру Зеленському виповнилося 46 років. Його дружина Олена вперше за 4 роки його каденції не опублікувала з цієї нагоди привітальний пост в соцмережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

В інтерв’ю британському журналісту Пірсу Моргану вона зізналась, що це було її власне рішення. Перша леді України запропонувала чоловікові цьогоріч обійтися без її публічних привітань у Мережі, оскільки напередодні сталася трагічна подія.

Так, у Бєлгородські області РФ сталася аварія російського літака Іл-76, який нібито перевозив українських військовополонених.

Цьогоріч я не опублікувала привітання до його Дня народження, тому що відбулися дуже трагічні події. І ми домовилися, що я не вітатиму його з Днем народження публічно. Це був невідповідний час говорити про щасливі моменти. Я запропонувала, щоб ми промовчали цього дня, і він зрозумів,
- пояснила Олена Зеленська.

Олена Зеленська також зізналась, що з кожним роком їй дедалі складніше вигадувати нові слова для привітання чоловіка з Днем народження у соцмережах.

Іноді ми можемо просто мовчати одне з одним. Якщо ви можете мовчати досить довго одне з одним, думаю, це те, про що ми мріємо, - досить часу, щоб побути разом, нікуди не поспішати, нічого не планувати, ні про що не турбуватися,
- додала перша леді.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Олена Зеленська прикрасила образ унікальною брошкою у символічних кольорах. Який вигляд мала перша леді - дивіться у цій статті.