Олена Зеленська вражала елегантністю під час зустрічі з королевою Каміллою (ФОТО, ВІДЕО)

Знаменитості
1 603
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Олена Зеленська та королева Камілла 2024, фото
Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді обрала вбрання, яке підкреслювало її фігуру

Перша леді України, яка раніше відвідала виставку у розкішній вишиванці, знову вразила своїм вишуканим образом. Цього разу Олена Зеленська продемонструвала свій чудовий смак на аудієнції у британської королеви Камілли.

Дружина президента Володимира Зеленського, Олена, прибула з робочим візитом до Великої Британії. Під час нього перша леді України мала змогу зустрітися з дружиною чинного короля Чарльза III - королевою Каміллою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Публікація про це з’явилася у мікроблозі Олени Зеленської. В ній вона подякувала королівській родині та всьому Сполученому Королівству за послідовну підтримку України, за прихисток 200 тисяч українських біженців та регулярні зустрічі з ними.

Впевнена, наші народи мають спільні цінності: життя, свободу, демократію. Продовжуємо відстоювати їх разом,
- йдеться у підписі до публікації.

Для зустрічі з Її Величністю Олена Зеленська обрала вкорочений твідовий жакет молочного кольору від українського бренду Litkovska. Цю вишукану річ вона поєднала з чорними штанами-палаццо з ременем та туфлями на підборах. Доповнювали образ елегантне укладання та денний макіяж.

Олена Зеленська та королева Камілла 2024, фото
Фото: instagram.com/olenazelenska_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше стилістка розповіла, як Олені Зеленській вдається завжди виглядати бездоганно. Більше про це - читайте у цій статті .