"Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Нелях потрапила у страшну аварію, розтрощивши своє авто вщент (ФОТО)

Знаменитості
2 290
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Неплях
Фото: instagram.com/neplyah

Відома блогерка та модель показала кадри з місця ДТП та розповіла, що стало причиною аварії

Популярна українська блогерка та модель Анна Неплях потрапила у жахливу аварію. Що сталося з переможницею “Міс Україна Всесвіт-2021" і в якому стані вона знаходиться зараз — дізнавайтеся нижче!

На своїй сторінці в Instagram Анна Неплях зізналася, що останнім часом почувала себе не досить добре. Адже блогерку мучать проблеми з гормонами щитоподібної залози, на фоні яких в неї погіршився зір. Та крім того, модель останнім часом переживала дещо депресивний стан.

Однак всупереч кепському самопочуттю, дівчина сіла за кермо своєї автівки, адже мала дістатися з Києва до Дніпра. При чому завчасно вона подумала про те, аби скористатися послугою водія, але, вкінці кінців передумала, адже на місці пасажира вона могла почувати себе ще гірше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Мені залишалося 200 км до Дніпра. Погода супер, та дорога - не завжди. Мені навігатор різко показує поворот праворуч, я не даю раду управлінню і на швидкості врізаюся. Із постраждалих - лише я і моє авто. Авто вдаряється, мене б'є подушка, я бачу, як мене вже люди намагаються витягнути з машини, зі словами: "Швидку? Жива? Води?
— розповіла Анна Неплях.
Анна Неплях - ДТП
Фото: instagram.com/neplyah

На щастя, сама Анна сильно не постраждала, чого не скажеш про її автівку, яку розбило вщент, а згодом — забрав евакуатор. Однак дівчина не сильно переймається цим, адже розуміє, що життя набагато важливіше, ніж автомобіль.

Зараз зі мною все ок, ну, якщо можна так сказати, забите обличчя і рука, стан шоку…З машиною - ні, але то залізо, дякую, що такою ціною ти зупиняєш мене і даєш шанс. Дякую всім, хто швидко відреагував і запропонував свою допомогу! Ви - моя опора! Таке життя, воно бентежне…Бережіть себе, слухайте свій організм, піклуйтеся про здоров'я і не сідайте за кермо, якщо відчуваєте, що не треба!
— підсумувала блогерка.
Анна Неплях - ДТП
Фото: instagram.com/neplyah
Анна Неплях - ДТП
Фото: instagram.com/neplyah
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше "Міс Україна Всесвіт" показалася у критичній вазі без білизни . Анна Неплях вразила кардинальним схудненням.