Від офіціанта до успішного ресторатора: що любить готувати Євген Талер? (ЕКСКЛЮЗИВ)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Євген Талер
Фото: пресслужба Нового каналу

Відомий український ресторатор та продюсер взяв участь в інтелектуально-розважальному шоу та поділився, як перетворити хобі на справу життя

Кожна людина має мрію, але не всі мають достатньо сил та мотивації для її втілення. Євген Талер — яскравий приклад того, як людина, маючи чітку мету та роблячи те, від чого справді отримує задоволення, може досягти всього, чого захоче.

Про це він розповів під час зйомок шоу “єПитання”, яке щопонеділка о 20:00 показує Новий канал. Адже ресторанний бізнес для Євгена — не лише кар’єра та сфера для професійного розвитку. Раніше, маючи менш щільний графік, він із задоволенням проводив час на кухні, готуючи для друзів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як пригадує Євген, все почалося з того, що він був офіціантом. Але згодом він вирішив, змінити сферу діяльності та довго не був дотичним до ресторанної справи. Проте коли почалася широкомасштабна війна, Євген Талер наважився відкрити власний ресторан.

Я працював офіціантом приблизно років п’ять, і, звісно, коли перебуваєш у цій сфері, тобі хочеться не лише бути дотичним як працівнику, а й створити щось своє. Потім вектор моїх життєвих мрій дещо змінився, я опинився на телебаченні, потім YouTube, і далі все пішло в напрямку діджиталу.
Але через деякий час, коли почалася війна, ми з партнером побачили, що попри всі обставини заклади працюють, і ми вирішили — а чому б не відкрити ресторан у Києві? Зараз це успішна мережа,
— згадує Євген Талер.

Як зізнається інфлюенсер, раніше він обожнював готувати, проте зараз його графік настільки щільний, що на це не вистачає часу. Втім, згадати декілька своїх улюблених рецептів він все ж зміг.

Були часи, коли мені дуже подобалося готувати, і я міг за цим процесом проводити багато часу, шукати якісь класні рецепти, щоб імпровізувати з ними, створювати власні, запрошувати на вечерю друзів. Потім ритм життя став доволі динамічним, тому, на жаль, зараз на це не вистачає часу. Ну, і плюс, коли в тебе є заклади, то дуже багато зустрічей проходять саме там, тому немає потреби готувати.
Коли куховарив, це часто був гратен — картопляна запіканка. Навіть десерти пробував готувати, але це такі доволі багатокомпонентні страви! Після того, як ми відкрили “Міністерство десертів”, зрозумів, наскільки це складно. Адже якість десерту залежить від багатьох факторів: від інгредієнтів, їх кількості, все просто до грама розраховано, додай зайве — і це може абсолютно змінити рецептуру. Тож виявилося, що десерт — це дуже важка страва, а я ніколи про це не думав,
— каже Євген.

Дивіться інтелектуально-розважальне шоу “єПитання” з ведучою Лесею Нікітюк щопонеділка о 20:00 на Новому каналі! А випуск з Євгеном Талером та іншими інфлюєнсерами вже на сайті та YouTube-каналі Нового!

Євген Талер
Фото: пресслужба Нового каналу
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно дружина ресторатора Дмитра Борисова повідомила про розлучення після 10 років спільного життя. Відоме українське подружжя приголомшили фоловерів сумною новиною.