"Там сходить сонце": зірки серіалу "Зв’язок" назвали улюблені місця Києва

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Київ - фото
Київ. Фото: Freepik

Яким локаціям столиці віддають перевагу Дмитро Вівчарюк, Аліна Кошарна та Олександр Сугак?

Щороку в останню неділю травня Київ відзначає свій день народження . Спеціально до цього свята актори серіалу “Зв’язок” (Новий канал) розкрили свої улюблені місця в мальовничій столиці. У списку є й історичні пам’ятки, і зелені парки, і тихі місця для роздумів та релаксу, коли хочеться побути сам на сам з природою.

Ексклюзивними подробицями про улюблені місця у столиці відомі актори поділилися з Хочу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дмитро Вівчарюк

Дмитро Вівчарюк - фото
Дмитро Вівчарюк. Фото: пресслужба Нового каналу
Я дуже люблю Київ, особливо навесні. Навіть не уявляю, щоб народився в іншому місті. Обожнюю Києво-Печерську Лавру, там справді дуже енергетичні місця. Полюбляю прогулюватися Подолом, набережною. А ще дуже люблю свій район, де народився, це Харківське шосе. Там є озеро Сонячне, воно дійсно сонячне, таке враження, що там сходить сонце. З днем народження тебе, Києве мій!
— розповідає актор серіалу “Зв’язок”.

Аліна Кошарна

Аліна Кошарна - фото
Аліна Кошарна. Фото: пресслужба Нового каналу
Я обожнюю Пейзажну алею! Там усе чудово: і парк, і оглядові майданчики, і художники. Там я знаходжу енергію і заряд, коли хочеться наповнитися. Якщо ж є бажання усамітнитися, тут, звісно, на допомогу приходить Київське море. Обожнюю бути біля води. А ще куди ж без прогулянок ботанічним садом? Останнім часом він у моєму топі локацій. Неймовірна природа, вид! Коли цвітуть кущі/дерева – це взагалі вау! Головне – не їхати у вихідний,
— радить актриса.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Олександр Сугак

Олександр Сугак - фото
Олександр Сугак. Фото: пресслужба Нового каналу
Рідним та улюбленим є район Золотих воріт. Це безліч спогадів: і навчання в університеті, і прогулянки Ярвалом, Рейтарською. Улюблений маршрут – це Золоті ворота, Андріївський узвіз, Контрактова площа. Там немає висотної забудови та багато історичних пам’яток. А що стосується природи, то я обожнюю озера на Осокорках. На жаль, і туди добираються забудовники, хочуть знищити цілу екосистему. Це неймовірне місце для прогулянок та відпочинку хочуть перетворити на бетонні джунглі, дуже шкода,
— зізнається актор “Зв’язку”.

До слова, 11 травня стартували зйомки другого сезону серіалу “Зв’язок”, який вже цієї осені покажуть глядачам. Стежте за анонсами, щоб не пропустити довгоочікувану прем’єру улюбленого серіалу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями ще один продукт виробництва Нового каналу отримав престижну нагороду. Популярний український серіал “Голова” здобув премію Гільдії сценаристів України за найкращий сценарій!