Антоніна Хижняк розповіла, чому плакала на зйомках серіалу "Зв'язок": "Раптом накриває й неможливо впоратися з емоціями"

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Популярна українська акторка Антоніна Хижняк , найбільш відома завдяки ролі Мотрі у серіалі "Спіймати Кайдаша", зізналася, через що останнім часом часто плакала. Йдеться про період зйомки скетчкому Нового каналу "Зв'язок", де загалом знялося чимало популярних українських акторів.

"Зв'язок"  - це багатосерійна комедія, яка показує реалії українців у перший рік повномасштабного вторгнення. Глядачі стежать за чотирма сімʼями з різних куточків України, які розділила війна. І точно впізнають у героях себе, друзів або родичів. І оскільки новий серіал, попри місію хоча б трішечки відволікти та розважити глядача, все-таки показує жахливу реальність війни, іноді під час зйомок плакала вся знімальна група.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Антоніна Хижняк розповіла, що найбільше засмучувало і тригерило саме її:

Зйомки дуже чіпляли, адже серіал про перший рік війни. І, звісно, спогади ще свіжі. Ми навряд
чи зможемо забути події, які сталися за цей час. Але ми, дорослі, хоча б маємо здатність відрефлексувати це та звернутися по допомогу до спеціалістів, якщо раптом накриває й неможливо впоратися з емоціями. А от діти можуть просто не розуміти, що з ними відбувається. Тому все, що стосується маленьких, тригерить мене найбільше.

Я бачу, як війна впливає навіть на мого 6-річного сина... Максим вже другий рік поспіль на день народження загадує одне бажання: "Щоб Україна якнайшвидше перемогла". Коли усвідомлюєш, в якій реальності ростуть наші діти, неможливо втримати сльози.

Антоніна Хижняк розповіла, чому плакала на зйомках серіалу "Зв'язок": "Раптом накриває й неможливо впоратися з емоціями" - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно ми повідомляли, що Антоніна Хижняк серйозно захворіла і їй гіршає з кожним днем. Через це актриса була змушена скасувати всі зустрічі й плани.