Під час виконання бойового завдання, на Донеччині трагічно загинув відомий режисер Костянтин Петрик

Знаменитості
1 164
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Костянтин Петрик
Фото: facebook.com/konst.petrik

Трагічну звістку підтвердила дружина діяча культури та захисника України

Після новини про загибель парамедикині Ірини Цибух , стало відомо, що війна забрала життя ще одного діяча культури та захисника України. В понеділок, 27 травня, на фронті загинув відомий режисер Костянтин Петрик. Про це повідомило Держкіно, а згодом підтвердила і кохана чоловіка — Анастасія Данільченко.

До початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Костянтин Петрик працював у кінематографі, обіймаючи посаду другого режисера. Його творчий доробок включає участь у таких проектах як серіали “Ворон і Воробйов” (2022), “Плут” (2021), “Ангели” (2020), “Брати по крові 2” (2020), “Садівниця” (2019), “Подорож до центру душі” (2018), “Захоплення” (2018) та “Інший” (2018). З початком масштабної війни, Костянтин Петрик добровільно вступив до лав Національної гвардії України, де швидко став командиром взводу. Його самовідданість та професіоналізм залишили значний слід як в кіноіндустрії, так і на полі бою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як розповіла дружина режисера у себе на Facebook, її коханий загинув під час виконання бойового завдання. Відомо, що це сталося на Донеччині.

Костя загинув під час виконання бойового завдання. Це непоправна втрата. Це діра в душі кожного, хто його знав. Назавжди в строю. Всі подробиці пізніше. Зараз просто згадайте його і всіх, хто віддав своє життя за нашу свободу,
— повідомила Анастасія Данільченко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно на війні загинула відома українська журналістка Алла Пушкарчук. Діячка потрапила під російський обстріл, який забрав її життя.