Цікаві факти про Ембер Герд — колишню дружину Джонні Деппа та зірку "Аквамена"

Знаменитості
1 624
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ембер Герд, фото
Фото: instagram.com/amberheard/

Дізнайтесь більше про скандальну актрису, яка вирішила поставити свою кар'єру на паузу

Ви точно бачили хоча б один фільм з цією актрисою. Ембер Герд мала всі шанси стати однією з легенд Голлівуду, але її кар’єра пішла на спад після скандального розлучення з Джонні Деппом. Ще рік тому почали говорити про те, що її акторській справі прийшов кінець . Де зараз Ембер Герд та що ще про неї відомо? Розповідаємо цікаві факти про артистку в цьому матеріалі.

Цікаві факти з біографії Ембер Герд

Ембер Герд народилась 22 квітня 1986 року в Техасі, місті Остін. Вік — 33 роки. Знак Зодіаку — Телець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Свою кар’єру Герд розпочинала, як модель. Це не дивно, адже її нерідко називали однією з найкрасивіших жінок сучасності. Ембер — яскрава синьоока блондинка. Її зріст — 170 см, а вага — 52 кг.

Ембер Герд має американську національність. Однак дівчина вільно володіє іспанською.

Ембер була католичкою. Однак в підлітковому віці вона втратила найкращу подругу — та розбилась в автокатастрофі. Тоді Герд заявила, що вона атеїстка.

Модельний бізнес не сильно вабив Ембер Герд, тож вона переїхала до Лос-Анджелеса, щоб будувати акторську кар’єру. Там і почався її розвиток. Спочатку Ембер з’являлась в серіалах, а у 2004 році отримала першу роль у фільмі "У променях слави".

Її акторське життя було нелегким. Заради ролі в серіали "Палм Спрінгс" Ембер була змушена за 4 місяці скинути 11 кілограмів.

Першу головну роль актриса отримала в фільмі жахів "Всі хлопці люблять Менді Лейн". Однак знаковим поворотом в її кар’єрі стала стрічка "Ромовий щоденник", де вона зіграла разом з Джонні Деппом і пізніше закохала його в себе в реальному житті.

Після стосунків з Деппом кар’єра Ембер Герд пішла на злет. Вона отримала одну з головних ролей у серії фільмів "Аквамен". Однак пізніше через гучне розлучення її виключили з акторського складу.

Особисте життя Ембер Герд було дуже яскравим. У 2010 році актриса здійснила камінг-аут й розповіла, що має бісексуальну орієнтацію. За її плечима роман з актором Кріспіном Гловером, фотографкою Тасею Ван, шлюб з Джонні Деппом та інтрижка з Ілоном Маском.

Ембер Герд та Джонні Депп, фото
Фото: Getty Images
Ембер Герд та Джонні Депп, фото
Фото: Getty Images

Окремо варто виділити стосунки Ембер Герд та Джонні Деппа. Ця пара почала зустрічатись влітку 2012 року після участі в фільму "Ромовий щоденник". Заради молоденької актриси Депп порвав зі своєю багаторічною коханою Ванессою Параді. Вже в січні 2014 року вони вперше вийшли в публіку як пара. А в лютому 2015 Ембер Герд та Джонні Депп одружились. Та їхня любов прожила недовго. Пара розійшлася 22 травня 2016 року. Пізніше Ембер Герд звинуватила Деппа насиллі. Суди тривали до 2023 року. Закінчилась справа тим, що актриса зобов'язана виплатити колишньому коханому компенсацію у розмірі 15 мільйонів.

А ще в Ембер Герд є дочка. Уна Пейдж (так звати її дитину) з’явилась завдяки сурогатному материнству. В Мережі ходять чутки, що батьком доньки Ембер може бути Ілон Маск.

Де зараз Ембер Герд? Після тривалих судів з Джонні Деппом актриса вирішила покинути Голлівуд та переїхати до Іспанії. Вона продала свій розкішний маєток в Каліфорнії, винайняла квартиру на Майорці, а потім оселилась на Мадриді. В Мережі подейкують, що з акторською кар’єрою Ембер Герд зав’язала, однак сама зірка таких заяв поки що не давала.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть 13 цікавих фактів про співачку Tayanna. Вона зустрічалась зі своїм продюсером та хотіла стати лікарем.