Скандальна блогерка Верба показала, як повідомила про вагітність своєму нареченому: "Він не дуже зрозумів" (ВІДЕО)

Знаменитості
1 665
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Юлія Верба вагітна - як про це дізнався її наречений
Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Інфлюенсерка розчулила Мережу кадрами, на яких вперше розповіла коханому, що незабаром вони стануть батьками

Цілих 6 місяців Юлія Верба приховувала від підписників важливу новину — вже незабаром вона вперше стане мамою . Вперше широка аудиторія дізналася про це із соцмереж самої блогерки. А от як вона повідомила радісну звістку своєму нареченому — дивіться на Хочу!

На своїй сторінці в Instagram Юлія Верба опублікувала архівне відео , на якому вперше розповіла коханому про свою вагітність. Схоже, блогерка вирішила не чекати слушного моменту і повідомила радісну звістку нареченому прямо в потязі під час їх спільної подорожі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як зізналася Юля, вона сильно хвилювалася у цей момент. Проте коханий хлопець дівчини сильно зрадів тому, що незабаром в них зʼявиться первісток, хоча й не відразу це зрозумів.

Реакція Кості. Помітно, як я переживаю на початку, бо дуже важко було знати це тільки самій. Я поставила тест біля себе, і коли він зайшов в купе, побачив… Але останні місяці тести були по всій хаті, він вже і не звертав уваги. Тим паче на цьому позитивному тесті не видно двох смужок, і він говорив по телефону, тому не дуже зрозумів, що це таке… І потім "Зай, я вагітна",
— розповіла Юлія Верба.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що наразі Юлія Верба та її коханий Костянтин не знаходяться в офіційному шлюбі. У жовтні 2023 року блогерка повідомила, що отримала пропозицію руки та серця . А от коли закохані планують побратися — поки точно невідомо.