Зірка фільмів "Крути 1918" і "Будинок "Слово" зізнався, чи готовий брати участь у бойових діях (ВІДЕО)

Знаменитості
9 664
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Актор Дмитро Олійник зізнався, чи піде воювати

Дмитро Олійник відверто відповів, що думає стосовно мобілізації артистів, та чи готовий він сам піти на фронт

Відомий український актор театру та кіно Дмитро Олійник поділився своїми думками стосовно можливого вступу до лав Збройних сил України. Чи готовий зірка кінострічок "Крути 1918", "Будинок "Слово" та "Таємний щоденник Симона Петлюри" взяти зброю до рук та боронити рідну країну — дізнавайтеся нижче!

33-річний актор заявив, що готовий до того, що його можуть мобілізувати в будь-який момент. За його словами, він стане захищати Батьківщину, адже вірить, що це шлях до збереження майбутнього України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дмитро також підкреслив, що багато українців стали забувати про те, що війна триває, і наголосив на важливості пам’ятати про тих, хто зараз захищає країну. Свої думки про це він висловив в інтервʼю Аліні Доротюк для її YouTube-каналу.

Дуже багато акторів зараз воюють. Так, я стою на обліку, і власне, коли прийде мій час, я готовий піти воювати, захищати. Тому що цей шлях, він розпочався. Треба доводити його до кінця, адже далі будуть страждати наші діти, наші онуки. І ця війна може бути дуже довго, якщо зараз ми її не закінчимо,
— зазначив Дмитро Олійник.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше фронтмен гурту "Друга ріка" відповів, які артисти могли б розраховувати на бронь від мобілізації. Валерій Харчишин висловив своє ставлення до броні й обміркував чи мають нею користуватися знаменитості.