Двійник Єлизавети II померла точнісінько як королева – у віці 96 років

Знаменитості
6 058
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Жаннетт Чарльз померла
Жаннетт Чарльз. Фото: Getty Images

Жаннетт Чарльз побудувала успішну карʼєру саме завдяки своїй незвичайній подібності до королеви Єлизавети II

Феноменальна схожість з англійською королевою забезпечила британську актрису Жаннетт Чарльз постійною роботою на все життя. Однак жінка не тільки копіювала життя Єлизавети II у кінопроєктах, а й справді повторила її долю, адже померла у віці королеви. А саме — у 96 років.

Жаннетт Чарльз була на два роки молодшою від Єлизавети II, яку грала на екранах майже усе життя. Жінка і справді була неабияк схожа на покійну королеву, тому уся її карʼєра була побудована саме на цьому. А тривала вона з 1974 та аж по 2010 рік, поки Жаннет не вирішила піти на пенсію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як повідомляє Mirror, зірка фільмів "Європейські канікули", "Голий пістолет", "Остін Пауерс: Голдмембер” та інших, Жаннетт Чарльз померла у 96 років. Життя жінки обірвалося у будинку для літніх людей у Грейт-Баддоу. А із нащадків в неї залишилися троє дітей і четверо онуків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на 102 році життя померла зірка серіалу "Санта-Барбара". Голлівудська та Бродвейська акторка Дженіс Пейдж відійшла у вічність всього за три місяці до свого дня народження.