"Вже сумую за тобою": дружина Луніна розчулила Мережу ніжним фото з коханим, який зараз тренується перед Євро-2024 (ФОТО)

Знаменитості
2 355
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Анастасія Луніна з чоловіком, фото
Фото: instagram.com/a.nastasica/

Не встиг Лунін поїхати на тренування перед Євро-2024, а його кохана вже засумувала за ним

Анастасія Луніна, дружина голкіпера "Реала" та національної збірної України Андрія Луніна, радує прихильників чудовими фотографіями з чоловіком, поки той тренується перед важливим Чемпіонатом. Детальніше — в цьому матеріалі!

Зовсім скоро, 14 червня, розпочнеться Чемпіонат Європи з футболу. Наші гравці вже розпочали посилено тренуватись перед важливою подією, залишивши своїх коханих вдома.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Андрій Лунін вже вирушив на тренувальний збір зі збірною України, а його дружина Настя не змогла приховати своїх емоцій. На сторінці в соціальних мережах з'явився зворушливий пост та спільне фото з чоловіком. На фотографії щасливе подружжя сидить на дивані, притулившись одне до одного.

Андрій Лунін і Анастасія Луніна, фото
Фото: instagram.com/a.nastasica/
Минуло лише два дні, а я вже сумую за тобою,
— такими романтичними словами підписала допис Анастасія Луніна.

Нагадаємо, що Андрій та Анастасія Луніни офіційно стали чоловіком та дружиною у березні 2021 року, а їхні стосунки почалися ще у 2015 році. Зіркова пара виховує сина Андрійка, який народився у травні 2022 року. Пара часто подорожує разом. Настя не втрачає нагоди підтримати чоловіка й часто відвідує його футбольні матчі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак не всі сім’ї українських футболістів відрізняються такою міцністю та вірністю. Днями дружина Зубкова заявила про зраду чоловіка й показала його листування з ймовірною коханкою.