12 зіркових татусів, для яких головний пріоритет – їх діти: Девід Бекхем, Меттью Макконахі Алек Болдвін та інші

Знаменитості
1 242
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

День батька 2024
Девід Бекхем з дітьми. Фото: Getty Images

Навіть успішна карʼєра та самореалізація відходять для них на задній план, коли вони проводять час зі своїми дітьми

Цієї неділі, 16 червня, світ відзначає День батька — особливе свято, коли ми висловлюємо подяку та шану всім татам за їхню любов, підтримку та незламну відданість своїм родинам. У цей день ми хочемо звернути увагу на 20 відомих багатодітних татусів, які, попри свою популярність та насичені графіки, завжди знаходять час для своїх дітей. Від голлівудських акторів до спортивних легенд — ці знамениті батьки демонструють, як важливо бути поруч із сім'єю та активно брати участь у вихованні своїх малюків.

Девід Бекхем

Девід часто ділиться фотографіями та відео зі своїми дітьми в соціальних мережах, проводить з ними багато часу на різних заходах та відпустках. І незалежно від свого віку, Бруклін, Ромео, Круз та Харпер отримують однакову кількість уваги від свого зіркового татка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вілл Сміт

Вілл активно підтримує своїх дітей у їхніх кар'єрах, часто з'являється разом з ними на публічних заходах і ділиться сімейними моментами в інтерв'ю та соціальних мережах. Від першого шлюбу актор виховує сина Трея. А від другого — сина Джейдена та доньку Віллоу.

Меттью Макконахі

Меттью відомий своєю відданістю сім'ї та участю у вихованні дітей. Він часто розповідає про свої сімейні цінності й про те, як важливо проводити час з дітьми — Леві, Відою та Лівінгстоном.

Кріс Хемсворт

Кріс часто ділиться фотографіями зі своїми дітьми, проводить з ними активний відпочинок і спорт. Він не раз зазначав, що сім'я для нього є пріоритетом, а Індія, Трістан і Саша є його головними натхненниками.

Роберт Дауні-молодший

Роберт активно бере участь у житті своїх дітей, часто говорить про них в інтерв'ю і проводить з ними багато часу. Хоча й у його соцмережах вкрай рідко можна побачити спільні фото з Індіо, Екстоном чи Аврі.

Роберт Дауні-молодший показав дітей
Роберт Дауні-молодший з дітьми. Фото: Getty Images

Х'ю Джекман

Х'ю часто розповідає про своїх дітей і їхні спільні пригоди. Він відомий своєю відданістю сім'ї та активною участю у вихованні дітей — Оскара та Ави.

Х'ю Джекман на прогулянці з дітьми
Х'ю Джекман з дітьми. Фото: Фото: Getty Images

Дуейн Джонсон (Скала)

Дуейн часто ділиться сімейними моментами в соціальних мережах, проводить багато часу зі своїми дочками й активно підтримує їх у всіх починаннях. Актор виховує трьох дітей — Сімон, Жасмін, Тіану.

Марк Волберг

Марк відомий своєю відданістю сім'ї. Він активно бере участь у житті своїх чотирьох дітей (Елли, Майкла, Брендана та Грейс) і часто проводить з ними час на сімейних заходах та відпочинку.

Леброн Джеймс

Леброн Джеймс має велику родину та виховує трьох дітей — Бронні, Брюса та Зурі. До слова, старший син пішов шляхом зіркового батька та вже зміг побудувати успішну спортивну карʼєру.

Адам Сендлер

Адам відомий своєю відданістю сім'ї й часто проводить час зі своїми дочками на різних заходах та подорожах. Разом із Сейді та Санні він демонструє, як важливо приділяти час своїм дітям, навіть маючи насичений графік роботи.

Адам Сендлер з дружиною та доньками
Адам Сендлер з родиною. Фото: Getty Images

Алек Болдвін

Алек часто ділиться фотографіями та відео зі своїми дітьми, показуючи, як проводить час з родиною. При цьому його родина чи не найбільша серед інших зірок Голлівуду, адже актор має аж 8 дітей — Ірландія, Кармен, Рафаель, Леонардо, Ромео, Едуардо, Марія та Іларія.

Скільки дітей в Алека Болдвіна
Алек Болдвін з родиною. Фото: Getty Images

Гордон Рамзі

Рамзі часто розповідає публіці про власну сімʼю та активно бере участь у житті своїх дітей, навіть залучаючи їх до власних кулінарних шоу. Всього у відомого кулінара 5 дітей — Меган, Холлі, Джек, Матільда та Оскар.

Гордон Рамзі та його діти
Гордон Рамзі з родиною. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, ведучі телеканалів ICTV та ICTV2 поділилися головними життєвим порадами , які отримали від своїх татів. Знаменитості розповіли цінні історії.