Всесвітньо відома fashion-блогерка Леоні Ганне виходить заміж за українця (ВІДЕО)

Знаменитості
24 243
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Леоні Ганне виходить заміж
Леоні Ганне та Олександр Галієвський заручилися. Фото: instagram.com/leoniehanne

Пара разом вже 10 років, тому прихильники блогерів вже давно чекали на їхні заручини

Після десяти років стосунків всесвітньо відома fashion-блогерка Леоні Ганне та її коханий, українець Олександр Галієвський, оголосили про заручини 🥰. Інфлюенсерка показала, як все пройшло та засвітила розкішну каблучку, яку отримала від нареченого.

Зворушлива пропозиція руки та серця відбулася на мальовничій Італійській Рив'єрі, в чарівному містечку Портофіно. Для цього важливого дня Леоні обрала елегантну білосніжну сукню "Лоліта" від українського бренду BALYKINA. Сукня, що зачарувала всіх своєю витонченістю, має корсетну вставку, широкі бретелі та пишну спідницю. На офіційному сайті бренду вартість такої краси сягає майже 24 тисячі гривень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Леоні Ганне отримала пропозицію руки та серця
Леоні Ганне та Олександр Галієвський. Фото: instagram.com/leoniehanne
Леоні Ганне заручилася з Олександром Галієвським
Леоні Ганне та Олександр Галієвський. Фото: instagram.com/leoniehanne

Радісною новиною Леоні поділилася на своїй сторінці в Instagram. Блогерка розповіла, що за 10 років стосунків, вони з Олександром пережили чимало випробувань, в тому числі й розставання. Проте в результаті вони вирішили заручитися, тому згодом, скоріш за все, нас чекатиме розкішне зіркове весілля.

10 років можуть здатися довгим часом... але ми пройшли довгий шлях. Ми зустрілися в перший вечір університету, стали найкращими друзями, стали подружжя, розійшлися і знайшли свій шлях знову разом.
Тепер таке враження, що ми приїхали... Це для того, щоб знайти свою споріднену душу, поділитися своїми мріями та перетворити їх на реальність — разом. Я така вдячна, що ти поруч зі мною кожного дня, назавжди — ти і я 🥹
— чуттєво звернулася Леоні Ганне до коханого.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, українським брендам у гардеробі Леоні Ганне виділене особливе місце . Адже блогерка часто зʼявляється на публіці у речах від українських дизайнерів.