Маленька копія татка! Дружина Усика розчулила Мережу кадрами 4-місячної донечки (ФОТО)

Знаменитості
22 471
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Дружина Усика показала наймолодшу донечку, фото
Дружина українського боксера Олександра Усика з донькою. Фото: instagram.com/usyk_kate1505/

Катерина Усик нарешті наважилась показати обличчя малечі

Кохана дружина українського боксера Олександра Усика, про яку ми вам нещодавно розповідали багато цікавого, сильно потішила шанувальників. Катерина Усик вперше показала обличчя їх наймолодшої донечки! Фото дивіться в нашому матеріалі.

Четверта дитина Олександра та Катерини Усик народилась в січні цього року. Крихітку назвали Марією. Але до недавнього часу зіркові батьки приховували обличчя своєї доці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Та Катерина Усик не змогла більше ховати таку красунечку й нарешті показала шанувальникам свою четверту донечку. Дружина Усика опублікувала фото, де вона позує у блакитній атласній сорочці, а її крихітка — у білому комбінезоні та футболці.

Катерина Усик показала обличчя доньки, фото
Катерина Усик з донькою. Фото: instagram.com/usyk_kate1505/
Донька Олександра Усика, фото
Донька Олександра Усика, Марійка. Фото: instagram.com/usyk_kate1505/

Пізніше дружина Олександра Усика опублікувала ще й колаж з наймилішими фотографіями Марійки. Малеча потішно позує на камеру разом зі своєю улюбленою іграшкою.

Шанувальники були в захваті від нових фото. Чимало користувачів зазначили, що донечка Усика дуже схожа на свого знаменитого татка-боксера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями Parfeniuk та Сімбочка також вперше показали обличчя своєї донечки. Молоді батьки похрестили свою малечу через натиск рідних.