З Днем подруг! Листівки та картинки, якими можна привітати свою найкращу подружку

Усі свята
596
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сьогодні, 13 лютого, відзначають не тільки День ангела Світлани , а й Міжнародний день жіночої дружби, який більше відомий як День подруг. В нашому матеріалі ви знайдете найкрасивіші листівки та картинки, які можна надіслати найближчій подрузі.

День подруг — це неофіційне свято, коли подруги з усього світу збираються разом, щоб влаштувати вечірку або посиденьки. Історія святкування почалася з американського комедійного серіалу "Парки та зони відпочинку", який вийшов у 2009 році. У другому сезоні головна героїня, Леслі, придумує власне свято – Galentine’s Day (День подруг). Вона поєднує назву Дня Святого Валентина з ідіомою "gal pals", що означає "подруги" або "дівчата". У ночі перед 14 лютого вона збирає своїх подруг на традиційний сніданок і розкриває їм таємницю назви свята. Цей епізод вразив глядачів і з того часу свято стало популярним по всьому світу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подруга - це та людина, яка завжди стоїть на вашому боці в скрутний момент, підтримує вас, втішає, надихає та ніколи не залишає. Важко уявити своє життя без такої близької дружби. Тож у День подруг варто привітати своїх "сестер по духу", надіславши їм милі картинки та листівки.

Привітання з Днем подруг

З Днем подруг! Листівки та картинки, якими можна привітати свою найкращу подружку - фото №1
З Днем подруг! Листівки та картинки, якими можна привітати свою найкращу подружку - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про те, як привітати батьків з Днем святого Валентина. Не пропустіть найгарніші слова та валентинки!

Фото: ТСН, daytoday