Коли дурна витівка вийшла з-під контролю: після жарту про виїзних блогерів TikTok-хіміка "запакували" і повезли на фронт (ВІДЕО)

Знаменитості
829
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Гліб Репіч відправився на фронт
Гліб Репіч. Фото: instagram.com/glebrepich

Гліба Репіча захейтили через спроби хайпитися на війні та захисниках, які боронять Україну на передовій

Поки одні лідери думок приймають виважене рішення долучитися до лав ЗСУ , інші — продовжують хайпитися на темі війни. Принаймні у спробах привернути увагу користувачів Мережі та розширити аудиторію шляхом галасливих відео про співробітників ТЦК, зараз звинувачують відомого TikTok-хіміка та зірку шоу “Пара на мільйон” Гліба Репіча. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Тільки нещодавно блогер натякав, що незабаром стане татом . Тоді ж підписники кинулися вітати його з майбутнім поповненням у родині. Проте вже через декілька днів багато хто припустив, що то була лише піар-стратегія заради розширення власної аудиторії у соцмережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте тепер спроби хайпитися перейшли всі межі, як пишуть підписники Гліба під його новим дописом у соцмережах. Адже днями чоловік пожартував, що як блогер, він може виїхати будь-куди, натякаючи на відпочинок за кордоном.

Та й на цьому все не закінчилося. Адже наступним відео Репіча стали кадри того, як на відпочинку його нібито “запакували” робітники ТЦК. Цікаво, що ще нещодавно Гліб хизувався тим, що він має бронь від мобілізацій. Та й окрім того, судячи з відео блогера, дивним чином його відразу повезли на фронт.

Не дивно, що глядачі буквально розлютилися, побачивши таке відео Репіча. У коментарях підписники блогера зазначили, що знімати подібну постанову — край цинізму, адже останнім часом скандали за участі працівників ТЦК особливо побільшали.

  • На тлі купи скандалів із незаконним затриманням, побиттям, фальсифікацій результатів ВЛК і т. і. — верх цинізму або тупості влаштовувати отакий балаган, намагаючись хайпонути🤬🤦🏼‍♀️;

  • Якщо це хайп, ви впали в моїх очах…

  • Бридко дивитись на це. 0 відповідальності та поваги до військових;

  • Був підписаний на нього, бо був цікавий контент, але бачу що з часом перетворився на цинічного гівноблогера. Можливо потім виявиться, що була якась благородна мета, але подача максимально цинічна і всрата;

  • Можливо реакція розлючених людей, це те, що ви й очікували. Але ви реально ідіоти, хайпити на війні це настільки низько, що сподіваюсь вас за це покарають,

— пишуть у коментарях.

Гліб Репіч нарвався на хейт
Гліб Репіч вляпався у скандал. Фото: скріншот
Гліба Репіча схопили робітники ТЦК
Гліб Репіч вляпався у скандал. Фото: скріншот
Гліба Репіча жорстко розкритикували
Гліб Репіч вляпався у скандал. Фото: скріншот

Однак навіть критика не стала перешкодою для блогера, аби завершити цю вигадану епопею з ТЦК. Бо у сторіс Гліб продовжує натякати, ніби він дійсно відправився воювати.

Гліб Репіч оскандалився поїздкою на фронт
Гліб Репіч. Фото: instagram.com/glebrepich
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Києві невідомі влаштували розгром на могилах загиблих Героїв Да Вінчі, Джуса та Петриченка. Вандали обмалювали портрети Захисників та прапори України.