Субординація з ніжністю: як обрати квіти на 8 Березня колезі чи підлеглій

8 Березня
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото букет квітів
Фото: vinnitsa.info

Які квіти найкраще підійдуть для колеги на 8 Березня

Для найрідніших людей ми обираємо їхні улюблені квіти. Обрати квіти для мами чи бабусі досить просто, а над букетом для колеги варто добре подумати. Хочеться, щоб свято 8 Березня приносило лише приємні спогади та асоціації.

Ми проводимо на роботі більшу частину життя, тому до вибору квітів для колег та підлеглих потрібно підходити розумно і зважено. Про деякі важливі тонкощі комбінування, кольорів і кількості квітів, розповідає flower-shop.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Потрібно враховувати, що у колег та підлеглих різний вік, смаки, вподобання та інтереси. Важливо, щоб букет мав святковий вигляд, але не містив нічого зайвого чи натяків.

Квіти на 8 Березня для начальниці. Букет має бути розкішним, але стриманим. Повинен підкреслювати статус, але не натякати на вік. Підбирайте бізнес-букет за типом характеру та заздалегідь дізнайтеся про улюблені квіти. Композиція має бути яскравою та містити багато зелені.

Квіти на 8 Березня для жінки колеги чи підлеглої. Ви працюєте пліч-о-пліч довгий час та напевно знаєте, які квіти подобаються. Для колеги обирати шикарні букети не варто, квіти мають бути стриманими, красивими, у традиційних кольорах. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не обирайте для букета квіти у жовтих кольорах та оминайте червоні гвоздики. Це навіює неприємні спогади про журбу та розлуку.