Колишній чоловік Анни Трінчер зізнався, чи дійсно зібрався переїжджати за кордон під час війни

Знаменитості
503
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Волошин переїздить у Польщу, чи ні
Олександр Волошин. Фото: instagram.com/voloshyn_xx

26-річний блогер спростував усі чутки, які сам же й спровокував у соцмережах

Український блогер Олександр Волошин, колишній чоловік співачки Анни Трінчер, знову привернув увагу своїх підписників. Днями він оголосив про великі зміни в житті та можливий переїзд до Варшави , що мав відбутися наступного тижня. Та чи так це насправді — дізнавайтеся на Хочу!

Новина про ймовірний переїзд 26-річного хлопця викликала неабиякий резонанс серед його шанувальників. Проте вже наступного дня Волошин випустив нову сторіз, де пояснив, що це був лише жарт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У телефонній розмові з другом, яку він також оприлюднив, блогер зізнався, що спеціально зробив помилку в назві міста, написавши "Варашава" замість "Варшава". Це був спосіб пожартувати над своїми друзями та мільйонною аудиторією, а сам Олександр запевняє, що не планує покидати Україну.

Я щойно виставив про те, що їду до Варшави, й одразу дзвінок від товариша. Але змушений когось порадувати, а когось розчарувати: в Варшаву я не переїжджаю… А от щодо "Варашави" я ще подумаю,
— прокоментував Олександр Волошин.
Олександр Волошин переїжджає у Польщу, чи ні
Олександр Волошин. Фото: instagram.com/voloshyn_xx
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олександр Волошин зізнався, що хотів стати головним героєм нового сезону шоу “Холостяк”. Проте цього року уся увага прикута до іншого медійника — ветерана війни Олександра “Терена” Будько.