Справжні красені! Найсексуальніші футболісти збірної України, які грають на Євро-2024 (ФОТО)

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Зінченко, Мудрик та інші привабливі українські футболісти, фото
Фото: соцмережі зірок / колаж Хочу!

А ще деякі з цих спортсменів досі неодружені ;)

Євро-2024 у розпалі! Після жахливої поразки з Румунією наші спортсмени все ж змогли здобути перемогу на матчі зі Словаччиною. З цієї нагоди ми вирішили скласти список найпривабливіших та найчарівніших гравців нашої збірної, щоб ви могли вболівати за цих красунчиків ще більше!

Георгій Бущан

Голкіпера збірної України називають секс-символом збірної України. Сам Георгій Бущан жартує з цього приводу, що ніхто йому такої статуетки не давав, але, звісно, цей факти йому вельми лестить. Що приховувати, Гриша — правда красунчик!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Як виглядає Георгій Бущан, фото
Георгій Бущан. Фото: instagram.com/georgiybuschan/

Михайло Мудрик

Куди ж без цього популярного блондина, якого вважають одним з найдорожчих футболістів України. Він полюбився багатьом дівчатам (навіть Даші Квітковій). Однак 23-річний гравець лондонського "Челсі" та збірної України, за чутками, закоханий в російську модель … Але не засмучуйтесь дівчатка, а ходіть вболівати на матчі, бо все ж, один Бог знає: може шанс завоювати його серце все ж є.

З ким зустрічається Михайло Мудрик, фото
Михайло Мудрик. Фото: instagram.com/mmudryk10/

Артем Довбик

Український нападник Артем Довбик не тільки найкращий бомбардир іспанської Ла Ліги в сезоні 2023/24, а й один з найсексуальніших футболістів Євро-2024. У цього красунчика є величезна армія прихильниць, але його серденько належить коханій дружині.

Артем Довбик показав прес, фото
Артем Довбик. Фото: instagram.com/tema_dovbyk/

Роман Яремчук

Нападник бельгійського клубу "Брюгге" Роман Яремчук — дуже талановитий та привабливий футболіст. Вже роками сотні вболівальниць дивляться не тільки за його грою, а й за ним самим.

Як виглядає Роман Яремчук зараз, фото
Роман Яремчук. Фото: instagram.com/r.yaremchuk/

Георгій Судаков

Півзахисник донецького "Шахтаря" наразі є одним із найпопулярніших футболістів УПЛ. У соцмережах з'явилося чимало фан-сторінок цього красеня, де захоплюються не тільки його грою, а й зовнішністю. Але не зваблюйтесь, в нього є дружина та дитинка.

Георгій Судаков має дружину чи ні
Георгій Судаков. Фото: instagram.com/sudakov_11/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Олександр Зінченко

Захисник англійського клубу "Арсенал" Олександр Зінченко є одним з найдорожчих футболістів України. А ще він — люблячий татко двох донечок та чоловік красуні Влади Седан. Армія фанаток в нього неймовірна, тож в цей список красень потрапив цілком заслужено.

Олександр Зінченко знявся для обкладинки журналу, фото
Олександр Зінченко. Фото: instagram.com/zinchenko/

Андрій Ярмоленко

У 34-річного сексапільного красеня Андрія Ярмоленка є багато прихильниць, але він вже багато років присвячує всього себе коханій дружині. Тому прихильницям зірки Євро-2024 залишається лише милуватись його зовнішністю грою.

Андрій Ярмоленко зараз, фото
Андрій Ярмоленко. Фото: instagram.com/yarmolenkoandrey/

Володимир Бражко

Молодий талант київського "Динамо" Володимир Бражко має неймовірно милу зовнішність, перед якою варто важко встояти. А ще в зірки Євро-2024 є кохана, тому тримайте себе в руках, дівчатка.

Як виглядає Володимир Бражко, фото
Володимир Бражко. Фото: instagram.com/vova.brazhko/

Микола Шапаренко

Ну і на десерт ми залишили Миколу Шапаренка. Цей футболіст останнім часом дивує своїми талантами та продовжує підкорювати серця українок. В Мережі розвелось чимало фан-сторінок Шапаренка, на яких дівчатка захоплюються цим красенем. Однак, за чутками, в Миколи є кохана.

Микола Шапаренко зараз як виглядає, фото
Микола Шапаренко. Фото: instagram.com/nikolay.shaparenko/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подражнили ми вас серйозно, тому одразу ділимось добіркою найбажаніших холостяків українського футболу . Тут ми розповіли, звісно, про Мудрика та інших молодих, гарячих та дуже перспективних джентльменів.