Третя дружина Мурата Налчаджіоглу зізналася, чому вони розійшлися та видалили спільні фото напередодні весілля

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Фоксі розірвали стосунки, чи ні
Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Фоксі. Фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Блогерка Анастасія Фоксі розповіла, що насправді вона просто дуже імпульсивна, тому часто приймає поспішні рішення

Українська модель Анастасія Фоксі, відома своїм романом з бізнесменом Муратом Налчаджіоглу, колишнім чоловіком співачки Ані Лорак, вперше прокоментувала їхнє розставання. Вона пояснила причини, що призвели до тимчасового розриву.

Нещодавно стало відомо, що пара вирішила розійтися після піврічних стосунків. Дівчина навіть видалила спільні фотографії з соціальних мереж. Проте, вже незабаром стало ясно, що вони знову разом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Фоксі поділилася, що багато хто з її підписників не побачив їхнього возз'єднання і продовжував питати про причини розриву. Модель відповіла, що у їхніх стосунках все добре і вони вийшли на новий рівень. Адже нещодавно стало відомо, що Мурат та Анастасія побралися.

Хто сказав, що ми розійшлися? Наші стосунки перейшли на новий рівень. Просто більше я не хочу ділитися особистим, окрім гарних фото. Фото вирішила залишити. Усе інше — ваша фантазія,
— відповіла Анастасія.
Анастасія Фоксі розповіла про розставання
Анастасія Фоксі. Фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Блогерка зазначила, що її повідомлення про розставання було результатом надмірної емоційності. Вона додала, що Мурат приймає її з усіма її особливостями, і вони продовжують будувати свої стосунки на довірі та розумінні.

В мені немає межі, немає правил, немає законів, немає кордонів. Що хочу, те й роблю, так би мовити. Коханий приймає мене з усіма моїми примхами. Де є кохання, усе інше не має значення,
— додала дружина Мурата Налчаджіоглу.
Анастасія Фоксі зізналася, чому видалила всі фото з коханим та пішла від нього напередодні весілля
Анастасія Фоксі. Фото: instagram.com/anastasija_foxy2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Анастасія Фоксі зізналася, чи утримує її бізнесмен. Бо ж сама Анастасія Фоксі, як відомо, не працює, а гроші лише зрідка отримує за свою модельну діяльність.