"Ця неймовірна акторська гра...": заплакана Пренткович пожалілася, що на тлі скандалу вона ніяк не може повернутися в Україну (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Таня Пренткович та Андрій Гонковський знову втрапили у скандал
Таня Пренткович та Андрій Гонковський. Фото: instagram.com/gonkovskiy

Блогерка вирішила виправдатися за відпочинок з чоловіком на Мальдівах, проте знову угодила в скандал

Через пів року після гучного скандалу, Таня Пренткович та її коханий Андрій Гонковський вирішили знову повернутися до теми їх таємного відпочинку на Мальдівах . Усі 6 місяців пара майже не висловлювалася щодо колотнечі з виїздом чоловіка за кордон під виправданням волонтерства, проте днями блогери знову вирішили підносити це питання на обговорення.

На YouTube-каналі Тані Пренткович вийшло велике відео , в якому вона намагалася розставити всі крапки над “І”. Блогери вкотре підкреслили, що визнають свою провину щодо того, що Гонковський буквально скористався можливістю та замість того, аби повернутися в Україну, вирішив відправитися до дружини на казковий відпочинок на тропічних островах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому Пренткович та Гонковський знову почали жалітися на хейт, який після цього на них полився. Ба більше, за словами подружжя, саме через цькування та погрози у Мережі, вони вже близько 6 місяців не можуть повернутися в Україну, оскільки бояться за власне життя та життя своїх дітей.

На той момент ми не приймали однозначного рішення, що переїжджаємо. Ми не планували. Цей весь бруд, який на нас лився, страх того, що ти не розумієш, що буде далі, образи, відчуття, що весь світ проти тебе.
Було так, що ми вирішили залишитись на тиждень (в Польщі — прим. ред.), потім ще на два, потім: "Давай знімемо квартиру на місяць і, можливо, все вляжеться”.
Я точно повернуся. Дуже хочу це зробити, але зараз відчуваю, що це ще небезпечно. Нещодавно були й погрози, і анонімні дзвінки. Насправді я тут себе на 100% не почуваю у безпеці,
— заявив Гонковський.

Однак, мабуть, на диво блогерів, таку “сповідь мало хто оцінив. Адже під відео буквально кожен наступний коментар — явно не на підтримку Тані й Андрія. Натомість користувачі Мережі висміюють “акторські здібності” Пренткович і дивні виправдання Гонковського щодо “неможливості повернутися в Україну” під час війни.

  • Боже, що за постійні виправдання, всім по*ер що ви виїхали, візьміть нарешті за це відповідальність. Чесно, закопали себе ще глибше, втрачена репутація, живіть вже то своє життя і не смітіть в інфопросторі;

  • Ми не планували, але Андрій не повернувся після Малдів в Україну🤣

  • Виглядає це низько…
    Я використав програму “Шлях”, щоб виїхати у справах і потрапив випадково на Мальдіви.
    Користуючись тим, що вже виїхав, я не повернувся, бо мені погрожували. Ок, а що ви чекали, коли обманювали всіх? Скільки чоловіків теж хочуть виїхати для відпочинку чи щоб не служити? Не повернувся, бо банально більше не випустять;

  • Божечки, ці сльози, ця неймовірна акторська гра!!! Пожили трошки закордоном і там важко заробляються грошики на українцях, а європейці не “схавають” ваш контент,

— пишуть у коментарях.

Таню Пренткович закенсилили за виправдання
Таня Пренткович пояснила чому не повертається з чоловіком в Україну. Фото: скриншот
Таня Пренткович виправдалася з чоловіка, але втрапила у ще більший скандал
Таня Пренткович пояснила чому не повертається з чоловіком в Україну. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Саша Бо заступилася за Таню Пренткович у скандалі з поїздкою її коханого за кордон. Блогерка вважає, що її колега не має справ щодо життєвого вибору свого ж чоловіка.