Олена Мандзюк виступила проти блогерів, які замовчують "волонтерський" відпочинок чоловіка Пренткович на Мальдівах

Знаменитості
896
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Подружжя блогерів Таня Пренткович та Андрій Гонковський потрапили під суспільний осуд, проте інші блогери чомусь вирішили промовчати щодо того, що чоловік вирішив відпочити на Мальдівах, маючи можливість виїхати за кордон під час війни. І поки сам блогер виправдовувався за можливість перетнути кордон , знайшлася тільки одна блогерка, яка публічно засудила дії своїх колег.

Так, на своїй сторінці в Інстаграмі Олена Мандзюк різко висловилася щодо Пренткович та її коханого. Блогерка опублікувала скріншот листування Тані з підписницею, де знаменитість заявила, ніби нічого критичного немає у тому, що її чоловік вирішив відпочити на Мальдівах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама Олена, судячи з її реакції, явно обурилася такій відповіді. Мандзюк зізналася, що вона шокована такою поведінкою блогерів і підкреслила, що насправді Андрій Гонковський "відкупився" своєю благодійністю , придбавши авто для ЗСУ.

Я шокована відповідями Пренткович. Виявляється, ми всі просто їм заздрим, що у них є можливість літати на Мальдіви і куплене авто на ЗСУ дозволяє перетинати кордон. Батько моїх дітей після важкого поранення повинен зараз реабілітуватись і знову йти захищати таких, як вона?

– написала Олена Мандзюк.

Олена Мандзюк виступила проти блогерів, які замовчують "волонтерський" відпочинок чоловіка Пренткович на Мальдівах - фото №1
Фото: instagram.com/elena_mandziuk/

Водночас Мандзюк підкреслила, що більшість українських блогерів, які раніше публічно обговорювали соціальні проблеми, різко перестало висловлювати власну думку. Натомість публічно вони не коментують скандал, у який вляпалася їх подруга, а коли надходять такі питання від підписників – блокують їх.

Покажіть мені того, хто Андрію дав дозвіл на виїзд, в якому було написано об'єм допомоги, які він привезе, хочу бачити, скільки коштує "законно" перетнути кордон чоловіку призовного віку,

– додала блогерка.

Олена Мандзюк виступила проти блогерів, які замовчують "волонтерський" відпочинок чоловіка Пренткович на Мальдівах - фото №2
Фото: instagram.com/elena_mandziuk/
Олена Мандзюк виступила проти блогерів, які замовчують "волонтерський" відпочинок чоловіка Пренткович на Мальдівах - фото №3
Фото: instagram.com/elena_mandziuk/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, як Анна Алхім покрутилася перед камерою на тлі загиблих Героїв , та ще й під російську музику. Блогерку активно "розносять" у Мережі за нове відео.