Відомий гуморист та засновник "Левів на джипі" Андрій Лузан мобілізується до лав ЗСУ

Знаменитості
633
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Андрій Лузан мобілізується у ЗСУ
Андрій Лузан. Фото: instagram.com/luzannnn

Інфлюенсер прийняв виважене рішення встати на захист України зі зброєю в руках

З самого початку широкомасштабної війни команда відомих YouTube-блогерів “Леви на джипі”, які влучно підкололи Машу Єфросиніну , завзято допомагали Збройним силам України, організовуючи великі збори на потреби військових. Проте один з гумористів, Андрій Лузан, вирішив і сам доєднатися до лав ЗСУ. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Останнім часом Андрій рідше почав зʼявлятися у нових випусках проєктів, що виходять на каналі “Леви на джипі”. Тому не дивно, що підписники почали хвилюватися, що комік прийняв рішення покинути команду. Схоже, останнім часом він дійсно багато думав над своїм життям. А на тлі цього гуморист наважився доєднатися до лав ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Рішення про мобілізацію Андрій Лузан озвучив під час одного зі своїх стримів. При цьому у соцмережах він не афішував таку новину ніде. Варто зазначити, що мобілізуватися комік планує 6 липня, а перед тим — закінчити тур Україною та надихнутися її красотами.

Якщо чесно, закритий акаунт — єдине місце, де я казав про те, що мобілізуюся 6 липня. Я поїхав у тур, щоб просто, перед тим як мобілізуватися, кайфанути від України,
— розповів Андрій Лузан.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що український письменник поповнив лави ЗСУ. Мартин Якуб вже показався у військовій формі .