"Леви на джипі" влучно підколоти Єфросиніну за розкішні аксесуари: "Це медичне золото" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ведучій Маші Єфросиніній досі дорікають тим, як вона присоромлювала відому співачку за розкішні подарунки, поки сама сиділа в дороговартісних аксесуарах . Тому не дивно, що відомі коміки теж скористалися можливістю підколоти ведучу за її зовнішній вигляд. Як це було – розповідаємо на HOCHU.ua!

Команда гумористів "Леви на джипі" запросили Машу Єфросиніу на зйомки нового випуску YouTube-шоу "Срач" . Увесь випуск телеведуча жартувала з коміками та обговорювала питання, що цікавили глядачів. Проте в момент, коли її потролили за прикраси, зірка трохи розгубилася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, у проєкті Маша підняла тему хизування під час війни. Однак у цей момент один з учасників шоу вирішив підколоти її, звернувши увагу на розкішну каблучку, що прикрашала палець ведучої.

Я бачу весь випуск твою класну каблучку. Це медичне золото, воно допомагає від бідності,

– пожартував Микола Зирянов.

"Леви на джипі" влучно підколоти Єфросиніну за розкішні аксесуари: "Це медичне золото" (ВІДЕО) - фото №1

На відео видно, що спочатку ведуча трохи розгубилася. Але швидко Маша Єфросиніна почала виправдовуватися та зазначила, що це аксесуар із колекції українського бренду.

Це не золото, а біжутерія. Це сучасні українські бренди, я вмію підбирати так, щоб воно виглядало розкішно,

– відповіла Маша Єфросиніна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна показала себе справжню . Зірка поділилася світлинами, на яких позує без макіяжу, а після – вже з ним.