Дружина Байдена вразила елегантним образом на обкладинці Vogue та висловилась щодо його невдалих дебатів (ФОТО)

Знаменитості
1 749
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Джилл Байден з'явилась на сторінках відомого глянцю
Джилл Байден прикрасила обкладинку Vogue. Фото: vogue.com

Перша леді США продемонструвала вишуканий образ, який варто взяти собі на замітку

Не лише королівські особи вражають своїми елегантними образами. Наприклад, перша леді США також нерідко приміряє вишукані вбрання. В одному з таких вона позувала для відомого глянцю. Більше про це читайте далі у статті.

73-річна дружина чинного президента США Джо Байдена, Джилл Байден, стала героїнею серпневого номера Vogue. Відповідні кадри, які зробив фотограф Норман Джин Рой, з’явилися на сайті видання та на його сторінках у соцмережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На них перша леді позувала у сукні-пальті кремового кольору від Ralph Lauren. Жінка просто стояла, направивши свій погляд в бік. Доповнювали образ Байден сережки з блакитними вставками, елегантна зачіска та гарний макіяж.

Також Джилл Байден прокоментувала нещодавні дебати свого чоловіка з Дональдом Трампом, який мітить на його місце. За її словами, вони з чоловіком “не дозволять цим 90 хвилинам визначити чотири роки, які він був президентом” і продовжуватимуть боротися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А сторінки українського Vogue прикрасила співачка Джамала. Під час фотосесії вона ще була вагітна своєю третьою дитиною. Подивитися на ці кадри можна у цьому матеріалі .