Хоче закінчити кар'єру та стати мамою: Зендея знялась для глянцю та поділилась своїми планами (ФОТО)

Знаменитості
763
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Зендея, фото
Фото: vogue.com

Актриса зізналась, чи готова вона зараз стати мамою

Останнім часом американська акторка Зендея привертає до себе увагу завдяки своїм дивовижними ролями в відомих фільмах та модними виходами . Її останнім досягненням стала стрічка "Суперники" (Challengers). З нагоди нового тріумфу актриса стала новою героїнею останнього номеру Vogue.

27-річна Зендея не лише знялася у вишуканій фотосесії, але й дала доволі відверте інтерв'ю. Зірка поділилася своїми враженнями від акторської діяльності у дитинстві та зараз, а також розповіла про свої плани на майбутнє. 

Зендея, фото
Фото: vogue.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зендея зазначила, що в дитинстві їй "було простіше грати". За словами зірки, вона була набагато впевненіша в собі:

В мене була справжня впевненість. Щось на кшталт: "Окей. Дайте мені все це відіграти і піти звідти". А потім дайте мені просто прийти додому і все це з себе змити, знову ставши собою… Коли я була молодша, тиску було значно менше.
Зендея, фото
Фото: vogue.com
Зендея, фото
Фото: vogue.com

Вона також згадала, що її бойфренд, британський актор Том Голланд, також починав свою акторську кар'єру у ранньому віці. Вони обидва пережили багато схожих моментів у житті, що  зблизило їх.

Ми обоє були дуже-дуже юними, коли почали грати. Але моя кар’єра була в русі. А його — змінилася за майже одну ніч. Сьогодні ти ще дитина і зависаєш у пабі з друзями, а наступного дня — ти Людина-павук. Я спостерігала за тим, як його життя змінюється в нього на очах. І він з цими змінами впорався надзвичайно прекрасно,
— поділилась Зендея.
Зендея, фото
Фото: vogue.com
Зендея, фото
Фото: vogue.com

Заговорила Зендея й про закінчення кар'єри. Вона розповіла, що мріє мати велику сім'ю, але народжувати дітей буде, коли закінчить кар'єру, аби її слава не впливала на них негативно. Тож зірка зізналась, що хоче завершити свою акторську кар'єру перед тим, як стати матір'ю:

Я не хочу, щоб моїм дітям доводилося зіштовхуватися з негативними аспектами слави. Як, по-вашому, виглядає моє майбутнє? Я що, до смерті буду публічною людиною? Я хочу просто займатися акторством, а потім одного разу зіскочити з цього потягу. Мені треба буде вийти з індустрії, а далі мати безпечне та захищене життя з власною сім’єю.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось колега Зендеї, Тімоті Шаламе, схоже вирішив будувати кар’єру та особисте життя одночасно. Ходять чутки, що від нього втретє завагітніла Кайлі Дженнер .