Найбагатший холостяк Індії одружується: що відомо про 29-річного мільярдера та його майбутнє весілля

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Син найбагатшої людини Індії одружується, фото
Найбагатший холостяк Індії з нареченою. Фото: Getty Images

Одруження цієї пари вже охрестили весіллям року

Липень видається багатим на гучні весілля. В Мережі ще не встигли вдосталь обговорити новину про те, що Міс Всесвіт 2012 вийшла заміж , як стало відомо, що одружується син найбагатшої людини Індії. Детальніше про цього багатія та його кохану читайте в нашому матеріалі!

29-річний мільярдер Анант Амбані, син найбагатшої людини Індії Мукеша Амбані, більше не холостяк! Так-так, чоловік одружується зі своєю коханою, яку звати Радхіка Мерчант.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Весілля пари відбудеться з 12 по 14. Завдяки величезним статкам батька, що складають 118 мільярдів доларів, очікується, що ця подія стане "весіллям року". Як пише CNN, подробиці свята тримаються в суворій таємниці, але відомо, що святкування відбудеться в будинку батьків нареченого. Їх резиденція має 27 поверхів та вміщує 16 тисяч осіб.

Анант Амбані і Радхіка Мерчант, фото
Найбагатший холостяк Індії з коханою. Фото: Getty Images

Дати весілля були обрані не просто так, а відповідно до сприятливих днів у картах народження молодят за індуїстською традицією. Святкування триватиме три дні з п'ятниці по неділю. Точно відомо, що в рамках весілля пройде церемонія "Халді", під час якої гості наносять спеціальну пасту з куркуми на руки та обличчя молодят. Навряд чи обійдеться без ще одного популярного ритуалу "Менді", який передбачає нанесення візерунків хною на руки всіх присутніх на святі, включаючи молодят. А напередодні весілля майбутнє подружжя не спатиме, адже за традицією "Сангіт" вони повинні танцювати для гостей.

Кожен день святкування має свою назву:

  • 12 липня – церемонія "Шубх Віваа" ("Сприятливе весілля");

  • 13 липня – церемонія "Шубх Ааширвад" ("Божественне благословення");

  • 14 липня – церемонія "Мангал Утсав" ("Приймання").

Що відомо про найбагатшого нареченого Індії та його кохану

Анант Амбані — молодший син найбагатшої людини Індії, Мукеша Амбані. У свої 29 років він є одним з керівників сімейного бізнесу і відповідає за розширення енергетичного сектору конгломерату Reliance Industries Limited.

Багатій дуже любить тварин і турбується про їхній добробут. Саме через це він запустив проєкт Vantara — притулок для тварин площею 1214 гектарів.

Анант Амбані і Радхіка Мерчант одружуються, фото
Найбагатший наречений Індії. Фото: Getty Images

Кохана Ананта — 29-річна Радхіка Мерчант — народилася 18 грудня 1994 року. Вона є донькою мільярдера Шрі Вірена Мерчанта — генерального директора компанії Encore Healthcare.

Наречені познайомились через спільних друзів під час подорожі у 2017 році. Того ж року Радхіка закінчила Нью-Йоркський університет, де вивчала політологію та економіку. Зараз вона працює директором у приватній медичній компанії Encore Healthcare.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями донька легендарного футболіста Катерина Кузнєцова зізналася, чому відмовилася від весілля з росіянином. Пропозицію руки та серця вона отримала ще у 2017 році.